'Gençliğim Evi' Projesi Kapsamında Öğrencilere Gezi

Siverek İlim Kültür Derneği ile İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi tarafından ortaklaşa yürütülen 'Gençliğim Evi' projesi kapsamında gezidüzenlendi.

'Gençliğim Evi' Projesi Kapsamında Öğrencilere Gezi
    Siverek İlim Kültür Derneği ile İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi tarafından ortaklaşa yürütülen 'Gençliğim Evi' projesi kapsamında gezi
düzenlendi. 

      Siverek İlim Kültür Derneği ile İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi tarafından ortaklaşa yürütülen 'Gençliğim Evi' projesi kapsamında yaklaşık 40 öğrenciyle Gaziantep Gezisi yapıldı.
      Gezi kapsamında Gaziantep Hayvanat Bahçesini, Antep kalesi ve Zeugma Müzesinin ardından TRT 23 Nisan Şenliklerinin yapıldığı Hayal Parka gezen öğrenciler daha sonra ilçeye döndüler.
      Proje koordinatörü İbrahim Görgen yaptığı açıklamada; "İç İşleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca finanse edilen ve Siverek İlim Kültür Derneğinin yürüttüğü Gençliğimin evi projesi kapsamında, 40 öğrenciyle cumartesi ve Pazar günlerini kapsayan 2 günlük bir gezi düzenledik. Bu gezide amacımız projedeki öğrencilerimize Gaziantep'i gezdirmek, öğrencilerimizin tarihi ve kültürel değerlerimiz hakkındaki bilgi dağarcıklarını geliştirmekti. Bunu başardığımızı düşünüyorum. Öğrencilerimizin birçoğu bu deneyimi ilk defa yaşadı. İlk defa uzun bir yolculuğa çıkıp, ilk defa ailelerinden ayrıldılar. Gezi boyunca ve sonrasında öğrencilerimizin gözlerindeki ışıltı ve mutluluk çektiğimiz yorgunluğa fazlasıyla değdi" dedi.


Haber: Abdullah Lale
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER