Ahmet Türk Hakkında Karar Verildi

Tahliye edilen Ahmet Türk, cezaevinden çıkar çıkmaz ilk iş olarak bir restorana gitti ve arkadaşlarıyla burada yemek yedi.

Ahmet Türk Hakkında Karar Verildi
İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan ve 24 Kasım'da tutuklanan Ahmet Türk, yaklaşık 2 buçuk ay sonra tahliye edildi.

Türk'ü tahliye sonrası Elazığ Cezaevi önünde arkadaşları ve gazeteciler karşıladı. Tahliye sonrası Ahmet Türk arkadaşlarıyla birlikte bir restorana giderek yemek yedi.


TAHLİYE SONRASI İLK AKŞAM YEMEĞİ


Ailesi Mardin'de yaşayan Türk, cezaevi günleri sonrası evinden uzakta olduğu için ilk yemeğini dışarda yemek zorunda kaldı.


EVİNE GİTTİ


Ahmet Türk, tutuklu bulunduğu Elazığ T Tipi Kapalı Cezaevi'nden salıverilmesinin ardından, Mardin'in Artuklu ilçesindeki 13 Mart Mahallesi'nde bulunan evine gitti.


Evinde yakınları tarafından karşılanan Türk, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu ülkede barışın ve diyalogun kaçınılmaz olduğu bir dönemi yaşadıklarını belirtti.


DİYALOG ÇAĞRISI


Bu ülkeyi şiddet sarmalından kurtarmaları gerektiğini vurgulayan Türk, "Bugün genel başkanlarımız, milletvekili arkadaşlarımız ve belediye başkanlarımız cezaevlerinde bulunuyor. Umut ediyoruz ki kısa bir süre içerisinde ortak akıl ortaya çıkar. Bu sorunların çözüme önemli katkılar sağlanır. Bizde biliyoruz ki diyalog ortaklaşmadan sorunları birlikte çözmekten başka seçenek yok. Bu seçeneği en doğru bir şekilde kullanmamız gerekiyor." diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER