ALİ MURAT BUCAK'TAN KUTLU DOĞUM MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yazılı bir açıklama yayınladı.

ALİ MURAT BUCAK'TAN KUTLU DOĞUM MESAJI
Bucak mesajında, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in hayatının her safhasının, Kur'an-ı Kerim'in mesajını bütün insanlığa iletmekten ibaret olduğunu vurguladı. İnsanlık ve dünya var oldukça bu mesajın bütün insanlığa yol göstermeye devam ettiğinin altını çizen Bucak, "İnsanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin odaklandığı örnek bir şahsiyet olan Hz. Peygamber (S.A.V.)'in hayatında ve öğütleri, bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışıktır. O'nun örnek alınması, yalın bir taklit ve sünnetinin birkaç basit eyleme hapsedilmesi şekliyle değil; O'nun sünnetinin bütün yönleriyle tanınması, insanlığın huzur ve mutluluğu için yaptığı çağrının hayatımıza yansıtılması, güzel ahlakının davranışlarımıza rehber yapılması ile mümkündür" dedi. 

        Bucak, Evrensel barış kültürünün gerçek anlamıyla yaşatılması için Peygamberimiz (S.A.V.)'in yaşayarak sunduğu ahlak modelini, örnek aile hayatını, onun kin, nefret ve intikamı sevgi ve müsamahaya dönüştüren rahmet ve barış yüklü mesajını çağın söyleyişi ve sunuş teknikleri ile insanlığa tanıtmayı öncelikli sorumluluklarımızdan biri olarak gördüklerini söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı en içten dileklerimle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER