Babasının Adını Taşıyan Okulu Ziyaret Etti

Babasının Adını Taşıyan Okulu Ziyaret Etti...

Babasının Adını Taşıyan Okulu Ziyaret Etti

Şanlıurfa'nın Siverek  ilçesinde Ak Parti milletvekili Zeynep KarahanUslu  babasının ismini taşıyan ve yapımıtamamlanan fen lisesini ziyaret  etti.


İlçe merkezinde yapımıtamamlanan Prof. Abdülkadir Karahan İsmini taşıyan 32 derslik Fen lisesini akrabalarıve Ak parti ilçe başkanı ilhan Çelik ve parti yönetimi ile birlikte ziyareteden Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Zeynep Karahan Uslu yaptığı açıklamadaşöyle dedi.


     " Ben Siverek'in ilk Hanımmilletvekiliyim, babamda Siverek'ten çıkmış ilk akademisyen olan bir babanınevladı olarak Sivereklinin rahmetli babama gösterdikleri vefaya çok teşekkürederim bütün ömrünü Şanlıurfa'ya Siverek'e katkı sağlamak adına harcayan birbüyük hocanın, bir elif gibi dümdüz durmuş, hayatı öyle yaşamış eserleri vehayat duruşu ile milletine ve hemşerilerine hayatının ana noktası halinegetirmiş olan bir hocanın bugün adının yaşatılması ve inanıyorum ki bu Fenlisesinden nice Karahan hocalar çıkacaktır. Çok mutluyum emeği geçen herkeseteşekkür ediyorum dedi.


        Babasının isminin yazıldığı okul tabelasıönünde hatıra fotoğrafı çeken Uslu daha sonra Siverek devlet hastanesiniziyaret ederek, dahiliye polikliniğinde yatan hastaları ziyaret ettikten sonrailçeden ayrıldı.


Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER