Bakan Fakıbaba'nın Şanlıurfa programı netlik kazandı

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın bu ay ki Şanlıurfa ziyaretinin programı netlik kazandı.v

Bakan Fakıbaba'nın Şanlıurfa programı netlik kazandı
Her ay Şanlıurfa’ya bakanlarla gelen ve kentin sorunlarına çözüm arayan Bakan Fakıbaba, bu ay ki Şanlıurfa ziyaretini Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile gerçekleştirecek.


Bakan Fakıbaba, yarın sabah saatlerinde Ankara’dan Şanlıurfa’ya havayolu ile hareket edecek.


Fakıbaba, kentte ilk olarak Yeni Cezaevinde cami açılışını gerçekleştirecek. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile birlikte Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret edecek olan Bakan Fakıbaba, Doğu ve Güneydoğu’daki en büyük camilerden birisi olan Mevlana Celaleddin Rumi caminin açılışını Cuma namazı gerçekleştirecek. Fakıbaba, daha sonra Suruç ilçesine hareket edecek. Bakan Fakıbaba, burada Seher Küçük Külliyesinin temelini atacak. Fakıbaba daha sonra Diyanet İşleri Başkanı ile Dini kanaat önderleri toplantısına katılacak. Fakıbaba, burada Prof. Dr. Ali Erbaş ile birlikte kanaat önderleriyle görüşecek.


Cuma günü akşam saatlerinde GAP Muhtarlar derneğini ziyaret edecek olan Bakan Fakıbaba, Cumartesi günü sabah saatlerinde ise Hilvan’a gidecek. Fakıbaba, burada sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle buluşacak.


Hilvan ziyaretinin ardından Şanlıurfa merkeze dönecek olan Bakan Fakıbaba, Şanlıurfa Arkeoloji Müzesinde TKDK’nın Kırsalda Yatırım Buluşmaları programına katılacak. Şanlıurfa’daki bir otelde yine TKDK’nın Koordinatörler toplantısına katılacak olan Fakıbaba’nın esnaf ziyareti geleneği sürecek. Fakıbaba, bu kez de kentte Haşimiye esnafını ziyaret edecek, Halıcılar Derneği ve Kunduracılar Odasında vatandaşlarla görüşecek. Fakıbaba, Cumartesi günü akşam saatlerinde ise kentte görev yapan muhtarlarla bir araya gelecek.


MEDYAURFA.COM
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER