BBP'den İstifa Eden İlçe Başkanı MHP'ye Katıldı

Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Partisinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'ye katıldı.

BBP'den İstifa Eden İlçe Başkanı MHP'ye Katıldı
     Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığında yapılan rozet törenine parti yönetim kurulu ve üyeler katıldı.

      Rozet töreni önce kısa bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı Bugün memleketimizin yetiştirdiği seçkin şahsiyetlerden Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanlığı Yapmış ve 30 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Sn. Ali İzol Bey, MHP saflarına katılmıştır. Kendisini bu kutlu yolda MHP saflarına görmekten mutluluk duyar ve yeni görevinde başarılar dilerim diyerek şunları kaydetti.
       ''MHP Siverek İlçe teşkilatı olarak ülkemizin ve memleketimizin bu zorlu süreçte el ele hep beraber, birlik ve beraberlik yolunda bir araya gelmeyi görev bildik. Bu süreçte Siverek'te yeni ve güçlü teşkilatımızla herkesi kucaklayan bir düşünce ile yola çıktık herkes için hayırlı olsun. 30 Mart'ta Belediye Başkanı Adayı olan ve Siverek'te siyasi hayatı ile örnek olan Sn.Ali İzol'u da bu kutlu yolda MHP'de görmekten dolayı sevinç içerisindeyim'' dedi.


         Büyük Birlik Partisi (BBP)'den istifa edip Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'ye katılan Ali İzol ise yaptığı açıklamada Merhum Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu ile ayrıldığım partime tekrar dönüş yaptım. Siyasi hayatıma başladığım yuvama dönmenin heyecanı içerisindeyim. Başta ilçe Başkanımız ve ilçe teşkilatımız ile inşallah güzel hizmetler için birlik beraberlik içerisinde çalışacağız'' dedi.



Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER