BUCAK; Cumhuriyet Tarihinin Rekorunu Kıracağız

7 Haziran seçimlerinde CHP'den Milletvekili Aday adayı olarak Şanlıurfa siyasetini hareketlendiren eski Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ın kardeşi ve aynı zamanda Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdar Bucak'tan önemli

BUCAK; Cumhuriyet Tarihinin Rekorunu Kıracağız
     7 Haziran seçimlerinde CHP'den Milletvekili Aday adayı olarak Şanlıurfa siyasetini hareketlendiren eski Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak'ın kardeşi ve aynı zamanda Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdar Bucak'tan önemli açıklamalar.

         İlçenin Hasan Çelebi Mahallesinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe teşkilatını ziyaret ederek yeni seçilen ilçe başkanı M.Eyüp Demirbüken'e hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdar Bucak, gazetecilere yaptığı açıklamada CHP'den aday olan kardeşi Ali Murat Bucak'ı desteklediğini belirterek önemli açıklamalarda bulundu.

CUMHURİYET TARİHİNİN REKORUNU KIRACAĞIZ

Serdar Bucak açıklamasında ''Ali Murat Bucak'ın Siverek'te Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalar halkımızın takdirini almıştır. Kendisinden sonra yapılan çalışmalar ortada olup vatandaşlarımız bunu görmektedir. Her şey gönlümüze göre olursa eğer eski Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak ve yeni seçilen İlçe teşkilatı ile birlikte Cumhuriyet tarihi boyunca Şanlıurfa bölgesinde alınmayan oyları alarak inşallah tarihi bir rekor kıracağımıza inanıyorum'' dedi.

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDENDE DESTEK

        Demokrat Parti'den seçilen 5 meclis üyesinin de bulunduğu ziyarette Cumali Bayram, Murat Tamses, Eyüp Tokdemir, Bekir Gümüştaş, Hüseyin Aker'inde Ali Murat Bucak'ı desteklediklerini belirterek başarılar diledi.


CHP İLÇE BAŞKANI DEMİRBÜKEN; BUCAK GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAKTIR

        Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı M.Eyüp Demirbüken ise yaptığı açıklamada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek. ''Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Salih Serdar Bucak'ın bizleri ziyaret ederek Adayımıza destek vermeleri partimiz için gerçekten önemli. İlk açıklandığında bende doğru tercih olduğunu gücümüze güç katacağına inanıyorum. Geçtiğimiz dönem CHP'nin aldığı oyları göz önünde bulundurursak Partimizin 7 Haziran'da yapılacak olan seçimde Siverek başta olmak üzere Şanlıurfa'da şuana kadar alınmayan oyu alacağız'' dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER