CHP İlçe Teşkilatı Gazetecilerle Yemekte Buluştu

CHP İlçe Teşkilatı Gazetecilerle Yemekte Buluştu

CHP İlçe Teşkilatı Gazetecilerle Yemekte Buluştu

Siverek Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) ilçe  Başkanı Mehmet Eyyüp Demirbüken   ilçede görev yapan  gazeteciler  onuruna  akşam yemeği verdi.


   Özel bir  restoranda Gazetecilerle   bir araya gelenDemirbüken   ilçe sorunlarının yanısıra   gündemle   ilgili  gazetecilere   açıklamada   bulundu.


    Demirbüken  Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanının  konvoyuna  yapılan silahlı saldırının  genelebaşkanım şahsında tüm Ülkeye ve Demokrasiye  yapıldığını  bu saldırı karşısındaher kesin  tepki göstermesi  gerektiğine dikkat  çekti.


    Siverek   ilçesinin sorunları hakkında da  gazetecilere bilgi veren  Demirbüken şunları kaydetti" İlçemizin  enbüyük sorunu  elektrik sorunudur   ilçemizde ki çiftçilerin  tamamına  yakını tarımsal sulamayı elektrikle  yapmak zorunda  ilçede  özellikle kırsal alanda   günde ortalama  6  saat kesinti yaşanmakta   bukesintiler  sadece  bölge çiftçisinin değil Türkiye  ekonomisine de   büyük zararlar vermektedir  bazı çiftçilerimizin ürünü  tarlada kurumaktadır. İlçemizin ikinci büyük ekonomik  kaynağı olan besicilikte de   sıkıntılar yaşanmaktadır önümüz kurbanbayramı  ilçe tarım müdürlüğünde  hayvan küpesi sıkıntısı yaşanıyor.Besicilerküpe bulamadığı  için kurbanlıklarışehir  dışına  çıkaramıyor  şehir dışına çıkarılamayan ve satılamayan   küçük ve büyükbaşları çiftçilere   ekonomik küflet getirdiği  bir gerçek biz bu sıkıntılarımızı  bölgemilletvekillerinin  yanı sıra  kendi partimizin genel merkezine de   ileteceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER