CHP Milletvekili Adaylarından Birecik'e Çıkarma

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili adayları ve CHP İl Başkanlığı Birecik ilçesine çıkarma yaptı.

CHP Milletvekili Adaylarından Birecik'e Çıkarma
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili adayları ve CHP İl Başkanlığı Birecik ilçesine çıkarma yaptı.

CHP Birecik ilçesinde ilk seçim bürosunu görkemli bir törenle açtı. Törende CHP milletvekili adaylarına vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekerken Ak Parti'yi hasta adama benzeten vatandaşların ise beklentisi çok.

İlçe Merkezinde açılan seçim bürosunun açılışına CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ömer Karakeçili il ve ilçe yönetimi, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Çelebi, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları Ali Murat Bucak, Hasan Oğul, Resul Bebe, Akile Yektaş Sedat Sağır, Lütfi Küçükbayrak ve Mahmut Han Şahin'in yanı sıra bir çok partili katıldı. Açılışta özellikle kadın partililer Akile Yektaş`a büyük ilgi gösterirken eski CHP'li Dr. Süleyman GÖK ve AK Partiden ayrılan, Sadettin Bilgin'de açılışa katıldı.

BAŞARIYA İNANIYORUM

Açılış konuşmasını yapan il başkanı Ömer Karakeçili, "Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Birecik seçim bürosu Birecik'te başarılı olacağımızın teminatıdır. Hani diyoruz ya başarmak istiyoruz. Buradaki arkadaşlarımızın gözlerindeki ışıltıyı gördükçe başaracağımıza inanıyorum" dedi.
İl Başkanı Ömer Karakeçili'nin konuşmasının ardından CHP 1.sıra Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak ise yaptığı konuşmada "Bu bir demokrasi şölenidir, temennimiz bu şölenin gerektiği gibi geçmesidir. Kamuoyunda AKP'nin oy oranlarını kabarık gösteren havuz medyasına ve onların anket şirketlerinin açıkladığı rakamlara aldırmayın. Onlarda hükümranlıklarının sonuna geldiklerinin farkındalar. Bugün burada bu coşkulu kalabalık aslında CHP'nin çıkarmış olduğu listenin ne denli yerli olduğunun ispatıdır. Bizler Demokrasiye inanan ve aday listelerinin % 85'i halk tarafından belirlenen bir partiye mensup olarak bugün karşınıza çıkmış bulunmaktayız. Bugün burada seçim büromuzun açılışında emeği geçen başta İl Başkanlığımız olmak üzere, Milletvekili adaylarımıza teşekkür ediyorum başarılar diliyorum" dedi.


VATANDAŞLAR DERTLİ

Seçim bürosunun açılışından sonra esnaf ziyaretine çıkan CHP'li milletvekili adayları girdikleri iş yerinde dokundukları her esnaftan bin ah işittiler. Özellikle Suriye'de yaşanan iç savaş nedeni ile Türkiye'ye yerleşen Suriyeli vatandaşların piyasayı alt üst ettiklerini belirten vatandaşlar ekonomik sorunlarla baş edemediklerini belirtirken bazı vatandaşlar ise keyfi elektrik faturalarının kesilmesinden dolayı dert yakındı.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER