CHP'Lİ BUCAK: KÜÇÜK ESNAF'IN REKABET GÜCÜ ARTACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayları seçim çalışmalarını Şanlıurfa'nın Birecik İlçesinde sürdürmeye devam ediyor.

CHP'Lİ BUCAK: KÜÇÜK ESNAF'IN REKABET GÜCÜ ARTACAK
Birecik'e Milletvekili adaylarının tamamı ile ikinci ziyareti gerçekleştiren CHP seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Sabahın erken saatlerinde CHP İl Başkanı Ömer Karakeçili ve CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak, Hasan Oğul, Resul Bebe, Sedat Sağır, Akile Yektaş, Muzaffer Yiğitbaşı ile Birecik'e adeta çıkarma yapan CHP il yönetimi Birecik Esnafının yoğun ilgisi ile karşılaştı.
 
       Birecik'te yaptığı çalışmalardan dolayı vatandaşların sevgisini kazanan AK Parti Milletvekili Aday Adayı Sadettin Bilgin'inde eşlik ettiği esnaf gezilerinde CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Ali Murat Bucak'a vatandaşların yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmazken 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde Birecikli esnafların CHP'den beklentisi yüksek. CHP Şanlıurfa Milletvekili Ali Murat Bucak esnaf gezileri sonrası yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Birecik ilçemizde seçim kampanyamız kapsamında esnaflarımızı ziyaret ettik. Birecik'imizin alt yapı ile ilgili ciddi şikâyetler aldık, işsizlik Şanlıurfa'nın tümünde olduğu gibi Birecik'te de esnafımız iş yapamaz halde ve hemen hemen hepsinin banka kredi borçlusu olduğunu gördük.

CHP İKTİDARINDA ESNAFIMIZ DAHA GÜÇLÜ OLACAK

       Partimizin açıkladığı seçim bildirgesinde sigorta primlerinden tutun, Kobi geliştirme programlarına kadar hem küçük esnafımız hem de büyük esnaflarımız için ayrı ayrı cazibe merkezleri kurup rekabet ortamını adil koşullarda yapılması için düzenlemeler yapacağız. Birecik'te esnafımızı gezerek seçim bildirgemizi anlatıyoruz neden bizlere oy vermesi gerektiklerini anlatıyoruz sağ olsunlar hangi esnafımıza gitsek hepsi bizleri güler yüzle karşılıyorlar buda ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor buda bizleri mutlu ediyor Birecik halkına teşekkür ediyorum" dedi.



      CHP Milletvekili adayları akşam saatlerine kadar esnaf gezilerini yaptıktan sonra ilçede vefat eden bazı vatandaşların taziyelerine katılan CHP Milletvekili adayları daha sonra ilçeden ayrıldı.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER