KPSS Adaylarına Nüfüs Müdürlüğü Müjdesi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, yarın düzenlenecek olan KPSS ön lisans oturumuna katılım sağlayacak adaylara önemli bir duyuru yaptı.

KPSS Adaylarına Nüfüs Müdürlüğü Müjdesi
KPSS ön lisans oturumu yarın düzenleniyor. Saat 10:15'te başlayacak oturum öncesinde Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından adaylara kritik bir duyuru yapıldı.


ÖSYM sınav uygulama yönergesine göre; nüfus cüzdanı olmayan ya da nüfus cüzdanında T.C. kimlik numarası, soğuk damga veya fotoğrafı bulunmayan adaylar, sınava alınmıyor. ÖSYM, bu kapsamda yarın düzenlenecek olan KPSS ön lisans oturumu öncesinde adayların nüfus cüzdanına ilişkin prosedürleri yerine getirebilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığıyla koordineli bir uygulama sağlayacak.


2018 KPSS ön lisans oturumuna katılacak olan adayların nüfus cüzdanına ilişkin problemlerine çözüm getirmek ve sınava girmelerini sağlamak amacıyla İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce İl Nüfus Müdürlükleri 4 Kasım 07.00 - 10.00 saatleri arasında açık tutulacak.


ÖSYM, resmi internet sitesinde yayınladığı "2018-KPSS Ön Lisans Adaylarının Dikkatine!" başlıklı duyuruda konuya ilişkin detayları paylaşarak adayları yönlendiriyor. 
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER