TÜGVA Siverek Temsilciliğinden Çizimlerle Hadis Yarışmasını Kazananlara Hediyeleri verildi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde düzenlenen hadis yarışmasında dereceye girenlerin bisiklet ödülleri sahiplerine teslim edildi.

TÜGVA Siverek Temsilciliğinden Çizimlerle Hadis Yarışmasını Kazananlara Hediyeleri verildi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde düzenlenen hadis yarışmasında dereceye girenlerin bisiklet ödülleri sahiplerine teslim edildi.


Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ortaokul Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘Çizimlerle 40 Hadis Yarışması'nda Siverek'te dereceye girenler bisikletle ödüllendirildi.

TÜGVA tarafından geçen yılın Eylül ayında başlatılan yarışmada dereceye girenlere ödülleri evlerine götürülerek teslim edildi. Vakıf gönüllüleri tarafından sürpriz yapılarak ziyaret edilen öğrenciler, karşılarında bisikletleri görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yarışmada dereceye giren Sudenur Bütünay doğum gününü kutlarken karşısında bisikleti görünce sevinci yüzüne yansıdı. Doğum gününde aldığı en güzel ve değerli hediye olduğunu söyleyen Bütünay, görevlilere teşekkür etti.

Amaçlarının milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençliğin yetişmesini, bayrağını, milletini, devletini seven bir nesil yetiştirmek olduğunu söyleyen Türkiye Gençlik Vakfı Siverek Şube Başkanı Ramazan Lale şu ifadeleri kulandı: "Türkiye genelinde Çizimlerle 40 Hadis Yarışması daha önce gerçekleştirmiştik. Bu yarışmada amacımız çocukların hadisleri severek öğrenmeleri sağlamaktı ve bunu da gerçekleştirdiğimize inanıyorum. İlçemizde de yaklaşık olarak 100 tane öğrenci bu yarışmaya katıldı, Şanlıurfa İl Başkanlığımız tarafından kurulan jüri heyeti tarafından Siverek'te dereceye giren öğrencileri seçti. Bu kapsamda bizde Siverek teşkilatı olarak, öğrencilerimize bir sürpriz yapmayı düşündük.”

Düzenlenecek ödül töreninin korona virüs nedeniyle ertelendiğini dile getiren Lale, “Ödül töreni düzenlemeyi düşünüyorduk ama maalesef bu salgın nedeniyle düzenleyemedik. Biz de habersiz öğrencilerimizin evine giderek onlara güzel sürpriz yaptık. Bu ödüllerin verilmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Korona virüs nedeniyle hediyeleri unuttuklarını belirten başarılı öğrenciler, vakıf gönüllülerine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2020, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER