Elindeki satırla karayolunu trafiğe kapattı, üzerine benzin döküp polise saldırdı.

Elindeki satırla karayolunu trafiğe kapattı, üzerine benzin döküp polise saldırdı.

Elindeki satırla karayolunu trafiğe kapattı, üzerine  benzin döküp polise saldırdı.

ŞANLIURFA'nınSiverek İlçesi'nde, elinde döner bıçağı ve benzin dolu şişe bulunan 34yaşındaki Mustafa A., bilinmeyen nedenle lastik koyduğu karayolunu trafiğekapattı.


     Polisler, kimseyi yanına yaklaştırmayanMustafa A.'yı ikna etmek için havaya defalarca ateş açtı. TOMA'dan basınçlı susıkılarak ve vatandaşın sopa aile müdahalesi ile etkisiz hale getirilen MustafaA.'yı, linçten polisler kurtardı. 



       Olay, öğle saatlerinde SaraykentMahallesi'nde meydana geldi. Mustafa A., henüz bilinmeyen nedenle elinde dönerbıçağı ve benzin dolu şişeyle geldiği Siverek- Şanlıurfa karayoluna lastikkoyup yolu trafiğe kapattı.


       Elindeki döner bıçağını boynuna dayayanve kimseyi yanına yaklaştırmayan Mustafa A., ihbar üzerine olay yerine gelenpolisler tarafından ikna edilmeye çalışıldı.


        AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'üngelmesini isteyen Mustafa A.'yı ikna çabaları olumsuz yanıt verince polisler,havaya defalarca uyarı ateşi açtı.


        Çabalara rağmen ikna olmayan Mustafa A.,TOMA'dan basınçlı su sıkıldığı sırada çevredeki vatandaşlar sopalar ilemüdahale etti.




LİNÇTEN POLİS KURTARDI


         Bu sırada yolda bekleyenkalabalık, Mustafa A.'yı linç etmeye kalktı. Polisler tarafından kalabalığınarasından güçlükle çıkarılan Mustafa A., bölgeden uzaklaştırıldı. Bir süretrafiğe kapanan yol ise yeniden ulaşıma açıldı.

Olayla ilgilisoruşturma başlatıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER