Evlenecek Olan Gazinin Evini Döşedi

Evlenecek Olan Gazinin Evini Döşedi...

Evlenecek Olan Gazinin Evini Döşedi

ŞANLIURFA'nın  Siverek  ilçesinde yaşayan  gazi Mehmet Çaral'a evlendirme sözü verenilçe kaymakamı Hamza Erkal gaziye verdiği sözü tuttu.


   2013 kasım ayında Şırnak Uludere de vatanigörevini yaptığı sırada mayına basarakyaralanan ve bir bacağını kaybederek gazi olan 22 yaşındaki Mehmet  Çaral taburcu olduktan sonra evinde gaziyiziyaret eden ilçe kaymakamı Hamza Erkal Gazi Çaral'ın nişanlı olduğunu duyuncaevlendiğin de yardım edeceğinin sözünü verdi.


    İyileştikten sonra düğün yapmaya kararveren Gazi Çaral ilçenin ayvanat mahallesinde bir ev aldı, bunun üzerine ilçekaymakamı Hamza Erkal sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı aracılığı ile Gazininbeyaz eşyasını, yatak odasını oturma grubunu perdelerini ve salon kirasınınkarşılanması için talimat verdi.


    Talimat doğrultusunda  gaziyle birlikte alışveriş yapılarakalınan  beyaz eşya mobilya ve perdelerevine gönderildi.


   Alınan eşyalar çalışanlar tarafından evedizilirken ziyarette bulunan kaymakam Erkal yaptığı açıklama da şöyle dedi, "Gazimizi ziyaret etmeye gittiğimizde nişanlı olduğunu öğrendim ve evin tümeşyalarını alacağıma söz verdim, 19 nisanda evlenecek olan gazimizin tüm eveşyalarını aldık, onun bu vatana için verdiği hizmetin karşılığı elbetteölçülemez, maddi durumu yetersiz olan bir başka gazimizle de konuştuk yakın birtarihte onunda ev eşyalarını alacağız." Dedi.


   İlçe kaymakamına teşekkür eden gazi MehmetÇaral, kaymakam bey verdiği sözü tuttu, çok mutluyum bana katkılarından dolayıteşekkür ederim çok yardımcı oldu benim bu eşyaları alacak durumum yoktu Allahrazı olsun dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER