19 Kasım 2008 Çarşamba 23:10  MISIRDA HASAT ZAMANI 04:19  592 SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN GÖREVE BAŞLADI 18:40  Siverek Tarım İşçileri Kazası 2 Ölü 8 Yaralı 00:16  BAHOZ FİLMİ OYUNCULARI SANATSEVERLERLE BULUŞACAK 00:12  BANYODA İNTİHAR ETTİ 00:10  2 BİN 980 LİTRE KAÇAK MAZOT YAKALANDI  00:09  Fati Bucak İlk kez Konuştu 23:29  Siverekli Handan Çağlayan 2008 Pen Duygu Asena Ödülünü Aldı 01:14  minik bedeniyle Minibüs altında kaldı 04:04  İbrahim Tatlıses ten Bucak Aşiretine Taziye Ziyareti 01:44  
 Çok Okunanlar
 Fati Bucak İlk kez Konuştu
 Çok Yorumlananlar
 Fati Bucak İlk kez Konuştu


BABAYI MEZARDA ZİYARET
Şırnak ın Gabar Dağı nda şehit düşen Piyade Onbaşı Kasım Aksoy un küçük kızları Güneş (4) ve Zeliha Aksoy (2) babalar gününde şehit babalarının mezarını ziyaret ederek onu yalnız bırakmadı.
 Babasız geçirdikleri ilk babalar gününde küçük kızlar şehit babalarının mezar taşını öptü. Eşi Fatma Aksoy ise "O bir daha gelmeyecek, ama babalar gününü gibi özel bir günde o bize gelmedi, biz ona geldik. Allah kimseyi babasız bırakmasın, tüm babaların babalar günü kutlu olsun." dedi. 8 Ekim tarihinde 12 arkadaşıyla birlikte Şırnak’ın Gabar Dağı’nda şehit düşen Piyade Onbaşı Kasım Aksoy’un evindeki yas halen devam ediyor. Acılı genç eş Fatma Aksoy, kızları Güneş (4) ve Zeliha’yla (2) birlikte yaşadıkları Beşat Köyündeki acıları tazeliğini koruyor. 15 Haziran babalar gününde bir kez daha acıları tazelenen Aksoy ailesinin küçük kızları balarının şehit mezarını ziyaret etti. Anne Fatma ve amca Ömer Aksoy ile babaanneleri Zeliha Aksoy’la birlikte şehit mezarına giden küçük kızlar burada her şeyden habersiz babalarının mezarı taşını öptü. Türk bayrağının dalgalandığı şehit mezarında ise Aksoy ailesi şehit Kasım Aksoy için dua etti. Şehit Piyade Onbaşı Kasım Aksoy’un ağabeyi Ömer Aksoy, yaşadıkları acıların tazeliğini halen koruduğunu ve ilk defa Güneş ve Zeliha’nın babasız bir babalar günü geçirdiklerini söyledi. Üzgün olduklarını ifade eden ağabey Aksoy, “Ne söyleyeceğimizi bilemiyoruz. Her günün bizler için ayrı bir önemi var. Bugün babalar günü kardeşimin kızları geçtiğimiz yıl babalar gününü telefonla kutladı. Ama bu yıl ilk defa babasız bir yıl geçiriyorlar bundan sonra da hep böyle olacak. Üzgünüz, herkesin babalar günü kutlu olsun.” dedi. Kasım Aksoy’un eşi Fatma Aksoy ise baba lar günü nedeniyle eşinin mezarı başında gözyaşlarına boğuldu. “O bize gelmedi biz ona gittik” diyen Fatma Aksoy, acısını halen yüreğinde sakladığını söyledi. Kızlarını babalar gününde şehit babalarının mezarına getirdiğini ifade eden Fatma Aksoy, “Allah hiç kimseyi babasız bırakmasın çok zor bir şey. Kızlarım küçük yaşta babasız kaldı. Kasım bir daha geri gelmeyecek ama bu anlamlı günde kızlarımla birlikte biz ona gittik mezarı başına ge ldik dua ettik. Eminim o bizi görüyordur.” diye konuştu. Bu arada Kasım Aksoy’un annesi Zeliha Aksoy, şehit oğlunun mezarı başında dua ettiği sırada yanlarına gelen küçük çocuklara oğlunun hayrına şeker dağıttı.



01:01:00
19 Kasim 2008
Bu haber  132  kere okundu Yazıcıya Yolla
YORUMLAR
Bu Habere Yorumunuzu Ekleyin
İsim
E-posta
Başlık
Yorum
       Tüm alanlari doldurmaniz gerekmektedir
Döviz Kurları
  Alış Satış
$ Dolar 1.6649 1.6729
Euro 2.1024 2.1125
Untitled Document
  Hava Durumu
ANKARA
ANKARA
ANKARA
ANKARA
ANKARA
 Videolu Haberler
 SİVEREK TEN KISA KISA  KURTLAR VADİSİ BİTİYOR..
 MURO BULUT VE MEMATİ PUSU DA
 Yok böyle bir pratik zeka
Administrator
Osman ÖtLü
Okuyucu sevgisi ve eleştirisi
Yazarlarimiz
Abdullah KOŞAK
Atatürk ve AB
Av.Şeyhmus İNAL
Bu topraklar
Mahmut Bahçivan
NE YAPABİLİRİZ?
Ayşe Reşad
Hayatın İçinden
Barış Korkmaz
EKONOMİK KRİZ’DE YÖNETİM VE ÇÖZÜM
Ramazan Lale
SOSYO EKONOMİK AÇIDAN SİVEREK
Ekrem AKMAN
Şimdi kerge zamanı
Ferat DALAMAN
YAŞAM VE HAZ...
Gönül TÜYSÜZ ASLANCA
NOSTALJİ(ARZUHALCİ ALİ KÜÇÜKER)
Nihat Bahçeli
TARIM A BAKIŞ
S.Serdar Bucak
Nasıl bi yönetim anlayışı bu?
H. Hilmi ÇOKGEZER
Kirve esat'ın finosu
Halil ÇİNİ
Kırlangıç…
Huriye DÜŞÜNCELİ
MİLLİ BİLİNÇ
Koçali AYMAZ
TEŞEKKÜRLER SAYIN SEYDAN
Kıvanç ÖZER
Bir sosyal fobi ..
Celal Tamses
süküt gümüş ise söz altındır
Ümit Hamidanoğlu
BU SEN DEĞİLSİN!... SENİN DİLİN BU DEĞİL!...
Kürşad Uğraş
VECDİMİN PENCERİSİNDEN:”TASAVVUF ve AŞK’A DAİR”
ÖMER KARAKAYALI
AKTÜTÜN FACİASI VE SORUNLARI
Hüseyin Gökmen
Seçim Senin‏
İbrahim Bayrakçı
TÖRE CİNAYETLERİ
Mesut Sağanda
SİVEREKLİ YAZAR MESUT YEĞEN
Berat Helaloğlu
EĞİTİM
Iletisim   |   Künye   |   Anasayfam yap   |   Sik Kullanilanlara Ekle
Copyright © 2008 Tüm Hakları Saklıdır Kopyalanması Yasaktır. Radyo Süper,SiverekHaber Gazetesi,SiverekTims Gazetesi,Medya Ofset ve Matbaacılık
Siverek Medya Grup Radyo Tv Reklam ve yayıncılık A.Ş
www.sitemerkezi.net