AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik İstifa Etti

Ak Parti Siverek İlçe Başkanı teşkilat binasında yaptığı basın açıklamasıyla istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik İstifa Etti
     Çelik’in basın açıklamasında kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademede hazır bulundu. Basın açıklamasında soru almayan İlhan Çelik yaptığı açıklamada “ Bugün burada sizlere 2011 tarihinde devralmış olduğum Adalet ve Kalkınma Partisi Siverek İlçe başkanlığı görevimden Ak Parti Genel Merkezi, Milletvekilimiz Kasım Gülpınar ve İl Başkanımız Sayın Bahattin Yıldız’ın rızası ve onayıyla istifa ettiğimi açıklamak üzere toplandığımızı beyan etmek isterim. Ayrıca kısa bir basın açıklaması yapmayı borç biliyorum. Şu kadarını söyleyeyim ki görev yaptığımız zaman zarfında Milletvekilimiz Sayın Kasım Gülpınar ile birlikte yaptığımız çalışmaları hizmetlerimizi başka bir platformda siz hemşerilerimizin takdirlerine ayrıca arz edeceğim.


       Değerli dava arkadaşlarım ve Saygıdeğer hemşerilerim, İlçe Başkanlığı görevim süresince sizlerin hizmetkârı olma amacı dışında hiçbir gayemin olmadığını, partimin bana çizmiş olduğu yolda sizlerin hizmetkarı olma amacı dışında hiçbir gayemin olmadığını, Partimin bana çizmiş olduğu yolda sizlerle birlikte yürümeyi şiar edindiğimi özellikle belirtmek isterim.
       
Değerli dava arkadaşlarım ve kıymetli hemşerilerim; İlçe Başkanlığı görevini üstlendiğimde sorumluluğumun bilincinde ve görevimin ağırlığının idrakindeydim. Ama bu zorluğu sizlerin Partimize gösterdiği teveccüh ve destekleri sayesinde hafifletebildiğimizi özellikle vurgulamak isterim. Allah hepinizden Razı Olsun.


       İnsanlar; doğduğu, yaşadığı ve birlikte nefes aldığı kişilerle bir anlam ifade eder. Ve insan bir yola çıkarken “ yolda bulduklarını yola çıktıklarına tercih edecek kadar nankör olmamalıdır “ düşüncesini Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın tavsiyeleri üzerine asla unutmadığımı ve hayatımın her alanında tatbik etmeye çalıştığımı bilmenizi isterim.
        Yapılan tüm genel ve yerel seçim süreçlerinde desteklerinizle yanımızda oldunuz. Karşılaştığımız sıkıntılarda, FETÖ İhanet şebekesinin teşebbüs ettiği kanlı darbe girişiminde çağrılarımıza yanıt verip yalnız bırakmadınız. Minnettarım.


      Fakat birkaç şeyi de özellikle siz değerli hemşerilerimle paylaşmak isterim; Bizler, birer emanetçiyiz. Bize verilen kuzuyu çalma düşüncesinde olmadık, Sultan olmak gayemiz de olmadı, zira biz hizmetkârınız olmayı görev bildik. Hal böyle iken, enaniyet sarmalında; ben yaptım, ben ettim, bensiz olmaz gibi üst perdelerden dem vuranlardan da olmadık ve şunu aklımızdan hiç çıkarmadık; Halk , yöneticilere verilmiş bir emanettir, biz emanete ihanet edenlerden olmadık. Rabbim bizi bundan korusun. Bu nedenledir ki; göreve başladığımız günden beri, her türlü cefa kârlığı sergilemiş Kadın Kollarımızın emeği önünde saygıyla eğiliyorum, Gençlik kollarımız ve tüm teşkilatımızın emeklerine karşılık şükranlarımı sunuyorum. Bu süreç birlikte göğüslediğimiz bir süreçti, hep birlikte mücadele verildi ve hep birlikte hedeflere ve başarılara yüründü. Âmâ mutlak zaferin Allah’ cc ye ait olduğunu da ısrarla belirtmek isterim.


        Saygıdeğer hemşerilerim, görev yaptığım dönemde , gönüllerinize dokunmak için elimden geleni yaptığımı bilmenizi isterim, yapabilmişsem ne mutlu bana. İnsan olmaya dair hatalarımız, ihmallerimiz muhakkak ki olmuştur fakat bir eksikliğimiz, yetişemediğimiz ve istemeyerek üzdüklerimiz olmuşsa da kendilerinden kusurumuzu bağışlayıp haklarını helal etmelerini diliyorum.
         Bu minvalde bugüne kadar bana bu görevi layık gören Başta Sayın Cumhurbaşkanım ve Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan’a , Genel Merkez Teşkilat Başkanlarımıza, her konuda yardımlarını esirgemeyen ve sürekli yanımızda duran ,Şehrimizin her türlü sorununda zaman sınırlaması olmaksızın ulaşabildiğimiz AB Uyum Komisyon Başkanı Milletvekilimiz Sayın Kasım Gülpınar’a, İl Başkanlarımızdan Sayın Yusuf Eğilmez’e, Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e, Sayın Bahattin Yıldız’a ve tüm dava arkadaşlarıma saygılarımı sunarım. Bundan sonraki yaşantımda da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Milletvekilimiz Sayın Kasım Gülpınar’ın yanında olacağımı da ayrıca ve özellikle beyan etmek isterim. Vefa’nın , ahde vefanın ne olduğunu bilen birisi olarak huzurlarınızdan ayrılıyorum.
Şimdiye kadar yaptığımız tüm hizmet ve çalışmalar nedeniyle sizlere Hakkımı helal ediyorum, Sizde helal edin. Allah’a ısmarladık” dedi.



İstifasının ardından partililer ve basın mensupları ile helalleşen Çelik gazetecilerden soru almayacağını belirtti.
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bekir kaya
Bekir kaya - 5 yıl Önce

Sizin bu memlekete hiçbir faydasız dokunmadı sadece kendi menfaati izi düşünürsünüz.

metin
metin @Bekir kaya - 5 yıl Önce

Hiç birinin olmadı,Ne İlhan Celik in ne Resul un nede Kasım ın hic faydası olmadı.

Siverekli
Siverekli - 5 yıl Önce

Sınav da kopya çektiniz olayı örtbas ettiniz kimden helallik istiyorsunuz anlamadım bir defa ah aldınız hak helal etmekle olmaz bu işler Rabbim sizi ve sizler gibi olanları bildiği yapsın...

Hepsi Aynı
Hepsi Aynı @Siverekli - 5 yıl Önce

Bu adam,Resul,Kasım hepsi aynı Siverek e hicbirsey yapmadilar...

Bıra
Bıra - 5 yıl Önce

Amma tatava yaptın kafa şişirdin be...yalaka pis biriyim sınavda kopye çektim jadın ögretmene saldırdım de olsun bitsin yellahçı adam

Ferit Altiyan
Ferit Altiyan - 5 yıl Önce

sen degilmiydin cemaat icin kapi kapi dolasan, heryerde cemaatciyim deyip nemalanan, sen degilmiydin ögretmenlerin yerlerini rüsvetle , bir yemekle degistiren....Fatih aga geliyor...Birlesin Kirvari,izolu ,Bavocusu.....Alayiniza yeter Fatih aga...

Ali veli
Ali veli - 5 yıl Önce

Resul ilhan fetocumuydular

evet
evet @Ali veli - 5 yıl Önce

Evet,kim göçluyse onun yanindalar

SIRADAKİ HABER