Başkan Yardımcısı Karavar'dan Zafer Bayramı Mesajı

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yardımcısı Karavar'dan Zafer Bayramı Mesajı
Siverek Belediye Başkan  Yardımcısı Cumali Karavar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
 
Tüm imkânsızlıklara rağmen, vatanı için canını seve seve veren kahramanların yazdığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Karavar, şu ifadeleri kullandı. 
 
 97 yıl önce vatan topraklarımızı parçalayarak,  esaret altına almak isteyen işgalcilere karşı, milletimiz, dil, din, ırk mezhep ayrımı gözetmeden Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tek vücut olarak, vatan topraklarını düşmanlardan temizleyerek dünyada eşine az rastlanır önemli bir kahramanlık destanı yazmıştır.  
 
     Türk ordusunun işgalci güçleri Anadolu'dan temizlemek için 26 Ağustos'ta Afyon'da başlattığı Dumlupınar’da Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün idaresiyle düşmanları imha ederek zaferler sonuçlandırdığı ve dünya mazlumlarına umut olan büyük taarruzun 97. Yıl dönümünde bu toprakları bize vatan yapan başta Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zaza dayi
Zaza dayi - 4 yıl Önce

Bu da kendini bir şey sanıyor! Yahu herkes sizlerden nefret ediyor.Eski pkk lılar Yeni Devletciler! Sadece derdiniz para para para

Ahmet gözcü (komiser) 2006/2010
Ahmet gözcü (komiser) 2006/2010 - 5 yıl Önce

Başarılar dilerim.

Zazakino
Zazakino @Ahmet gözcü (komiser) 2006/2010 - 4 yıl Önce

Hee yağcı Hedroli!

Hedro
Hedro @Ahmet gözcü (komiser) 2006/2010 - 4 yıl Önce

Hedroyıj Sen neyin başarısından bahsediyorsun? Yahu herkes Cebini doldurma derdindedir! Son donemde Kirvarlar ne kadar Araziyi BEDEVAYA aldılar bir araştır! Kesin Torpille Komiser olmuşsun

Dimli
Dimli - 4 yıl Önce

Eski pkk lı yeni devletci aile! Kim göçliyse onun yanina kosuyorlar! Ayrica Kirvar Akp ye gecince Aşırı Arazi, para kazandilar:)))

SIRADAKİ HABER