Jandarma'nın Dur İhtarına Uymayan Araçtan Kadın Cesedi Çıktı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, uygulama noktasından kaçan otomobilde kadın cesedi ve 6 yaşındaki küçük çocuk jandarmayı şoke etti.

Jandarma'nın Dur İhtarına Uymayan Araçtan Kadın Cesedi Çıktı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, uygulama noktasından kaçan otomobilde kadın cesedi ve 6 yaşındaki küçük çocuk jandarmayı şoke etti.

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Diyarbakır İncehıdır jandarma komutanlığı uygulama noktasından kaçan otomobil ihbarı üzerine Siverek - Diyarbakır karayolunun 20’inci kilometresinde uygulama noktası kuruldu. Uygulama noktasına yaklaşan otomobil Siverek jandarma komutanlığı ekiplerinin dur ihtarına uymayarak uygulama noktasından kaçtı. Müslüm Abacıoğlu yönetimindeki 40 EL 126 plakalı otomobil önce ilçede sanayi sitesine girip izini kaybettirmeye çalıştı, daha sonra Siverek devlet hastanesi bahçesine girdi. Jandarma tarafından durduruldu. Yapılan incelemede ön koltukta Özgül Zonturlu’nun başından vurulduğu ve otomobilde 6 yaşındaki Hiranur Abacıoğlu'bub olduğunu belirlendi. Otomobil sürücüsü gözaltına alınırken yaşamını yitiren Özgül Zonturlu’nun cenazesi otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Yapılan incelemede otomobilde bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Müslüm Abacıoğlu ve Özgül Zonturlu’nun imam nikâhlı boşanmış aile olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa’da ikamet eden boşanmış çiftin tekrar bir araya gelerek barışmaya çalıştığı ve gezmek amaçlı 6 yaşındaki kızları ile Diyarbakır iline gittikleri iddia edildi. 

Cinayet şüphelisi koca Müslüm Abacıoğlu; İfadesinde barışmak için Diyarbakır iline gezmeye gittik ve yolda tekrar tartışmaya başladık, tartışma sırasında eski eşim Özgül Zonturlu otomobilde bulunan bana ait ruhsatsız tabancayı alarak kendisini vuracağını söyledi, o esnada engel olamaya çalıştım yaşanan kargaşada bir anda tabanca ateş aldı” dedi.

Otomobilde yaşananlara tanık olan ve koruma altına alınan 6 yaşındaki Hiranur psikolog gözetiminde ifadesinde annesinin kendisini vurduğunu iddia etti.

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2021, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER