Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde eylem!

Eyyübiye’de bulunan oto sanayi esnafının çevreye verdiği rahatsızlık gerekçe gösterilerek dükkanlarının boşaltması için esnafa tebligat gönderildiğini ve kısa süre içerisinden iş yerlerinin boşatılması gerektiğini söyleyen esnaf, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde toplanarak eylem yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde eylem!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi önünde oto sanayi esnafı toplanarak eylem yaptı.

Eyyübiye’de bulunan oto sanayi esnafının çevreye verdiği rahatsızlık gerekçe gösterilerek, kısa süre içerisinde işyerlerinin boşaltılmasına tepki göstererek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplanarak eylem yaptı.

Belediye binası önünde toplanan oto sanayi esnafı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Şanlıurfa Eyyübiye ilçe esnafı olarak, iş yerlerimizin kapatılmaması için burada toplandık. Bizim işyerlerimizi kapatacaklar.  Bize verilen süre az bir süre. Eyyübiye Belediyesi tarafından bize tebligat gönderdi. Biz de diyoruz ki iş yerlerimiz kapanmasın. Biz hepimiz kiracıyız. Biz diyoruz ki bize bir işyeri açılsın. Biz bir imkan sağlansın. Evren Sanayideki esnafın yeri zaten oradaki esnafa yetmiyor. Oranın dükkan kiraları çok maliyetli. Biz esnaf olarak diyoruz ki yeni bir Eyyübiye sanayisi yapılsın. Buradaki esnafta iş sahibi mülk sahibi olsun. Hepsi kiracı. Biz diyoruz ki Eyyübiye belediyesi bir yer göstersin. Bize bir yer yapılsın.  Eyyübiye belediyesi bizi Büyükşehir Belediyesine gönderdi. Büyükşehir belediyesi de diyor ki biz yardım yapacağız. Biz diyoruz ki esnaf mağdur olmasın. Biz vatandaşa millete vatandaşa hizmet ediyoruz. Biz ekmeğimizin peşindeyiz. Bizim derdimiz millete hizmet yapmaktır. Belediyenin görevi de vatandaşa hizmet yapmaktır, bize hizmet yapmaktır. Biz onları seçmişiz ki bize hizmet etsinler. Biz başka bir şey istemiyoruz. Bize yardımcı olsunlar. Bize 200 işyeri açılacak bir yer yapsınlar versinler. Bizim dükkanlarımız kapanırsa biz nereye gideceğiz? Biz emekçiyiz, biz hizmetçiyiz, biz çalışan sanatkarız. Biz bunu devletten istiyoruz. Başka bir şey istemiyoruz.”

Kaynak: UrfaPusula

YORUM EKLE
YORUMLAR
Enes
Enes - 3 yıl Önce

Bu bile az bizlere oy verirken dusunecektiniz

Hello
Hello - 3 yıl Önce

Size hak ve müstahak isotçu tayfası

SIRADAKİ HABER