Şanlıurfa'da yeni profil resmi şehit öğretmen!

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Şanlıurfa'da görev yaparken memleketine döndüğü sırada şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz unutulmadı. Şanlıurfa Valisi profilini Necmettin öğretmenin resmi ile değiştirdi. Destek gecikmedi...

Şanlıurfa'da yeni profil resmi şehit öğretmen!

Şanlıurfa şehit öğretmenini unutmadı.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sosyal medyada çok sayıda paylaşım yapılırken en anlamlı paylaşımlardan biri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'den geldi. Vali Erin, Siverek'ten memleketi Gümüşhane'ye giderken Tunceli-Pülümür karayolunda PKK terör örgütü tarafından kaçırılarak şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz’ı anmak için profilini değiştirdi ve yeni profilinde şehit Necmettin öğretmenin resmini kullandı. Paylaşım hem duygulandırdı hem de çok sayıda beğeni aldı.

Vali Erin'in bu anlamlı davranışına destek de gecikmedi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de profilini değiştirerek şehit öğretmenn resmini kullandı ve "Necmettin Öğretmen ve tüm şehit öğretmenlerimizin anısına..." ifadelerini kullandı. Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya da profilini değiştirerek "İlimizde görev yapan ve memleketine giderken şehit edilen Necmettin Yılmaz başta olmak üzere tüm şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.." dedi.

Vali Erin'in başlattığı anma hareketine destek sürüyor.

Özlem ÇELİK-AJANS URFA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER