Şanlıurfa’da kanlı biten kavgada 21 gözaltı!

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde iki aile arasında çıkan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı olayda 21 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da kanlı biten kavgada 21 gözaltı!

Birecik’in Kural Kırsal Mahallesi’nde meydana gelen iki aile arasındaki siahlı çatışmaya dair Şanlıurfa Valiliği yazılı açıklama yaptı.

Açıklamada 2 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı belirtilerek 21 kişinin gözaltına alındığı duyuruldu. Soruşturmanın sürdüğü belirtilen açıklamada "İlimiz Birecik İlçesine bağlı Kural kırsal mahallesinde, aralarında daha önceden husumet bulunan aileler arasında 12.07.2020 günü saat 15:00 sularında başlayan ve silahların da kullanıldığı kavgada; iki (2) vatandaşımız hayatını kaybetmiş, beş (5) vatandaşımız da yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımız bölgedeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alınmıştır.  Kolluk kuvvetleri tarafından bölgede gerekli bütün güvenlik tedbirleri alınmış olup, devam eden çalışmalarda şu ana kadar yirmi bir (21) kişi gözaltına alınmış, ayrıca beş (5) kalaşnikof, iki (2) tabanca ve iki (2) pompalı av tüfeği ele geçirilmiştir.
Meydana gelen olayla ilgili başlatılan adli ve idari soruşturmalar devam etmektedir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur. " ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER