Siverek Belediye Başkanı'nın Toplantısında Gerginlik

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde çalışan gazeteciler basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın basın açıklamasında başkanla gazeteciler arasında yaşanan gerginlik yüzünden gazeteciler basın açıklamasını yarıda terk etti. 

Siverek Belediye Başkanı'nın Toplantısında Gerginlik
 GAZETECİLER BELEDİYE BAŞKANINA SORUYOR” GAZETECİLER KİME ÇALIŞIYOR AÇIKLA BAŞKAN ?”

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde çalışan gazeteciler basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın basın açıklamasında başkanla gazeteciler arasında yaşanan gerginlik yüzünden gazeteciler basın açıklamasını yarıda terk etti. 

Sayıştay’ın açıkladığı 2017 raporunun yayınlanması üzerine, söz konusu rapor için Belediye’de makam odasında açıklama yapan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Sayıştay’ın yayınladığı raporunda bir dizi yanlışlıklar olduğunu iddia ederek, gazetecilere yönelik açıklama yaptığı esnada “Gazetecilerin kime çalıştığını” bildiğini belirtmesi üzerine, Gazeteciler kime çalışıyoruz?  Sorusunu yanıtsız bırakması üzerine gazeteciler basın açıklamasını yarıda terk etti. 

Gazeteci Şükrü Dolaş, Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın “Gazetecilerin kime çalıştığını” iddiasını ispat etmesi için diretmesi üzerine soruya cevap vermeyen Belediye Başkanı Yılmaz,  gazeteci Şükrü Dolaş basın açıklamasını ve makam odasını terk ederken arkadaşları onu tutmaya çalıştı şükrü Dolaş gazeteci arkadaşlarıyla konuşurken ses tonunu yükselmesi üzerine Belediye Başkanı Resul Yılmaz arkasından bağırarak “Bağırma Lan”  demesi üzerine diğer gazeteciler Belediye hizmet binasını terk ettiler. 

Siverek’te çalışan basın mensupları olarak “Bizde Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a soruyoruz. Kast ettiğiniz gazeteciler kimler ve kime çalışıyorlar. Kamuoyunun önünde açıklamasını talep ediyoruz” dediler. 


Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2018, 14:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
xellexanlı
xellexanlı - 5 yıl Önce

Tavlaci cocugu ,fakirdir ,zavalidir diye sana oy verdik demeki büyüdün ve gazetecileri tehdit edecek seviyeye geldin haa?Sivereklileri küçüge alma Resul,Gazeteciler Vatandasa calisiyor var mi diyecegin?

Mehmet Akçalı
Mehmet Akçalı - 5 yıl Önce

Gazeteciler işini yapiyor,varsa bir yanlislik kibarca anlatirsin.Gazetecilerimizi Zan antinda birakacak seyler demeniz şık olmamiş.Zaten Siverek te bir avuc Gazetecimiz var ve kiymetlerini bilmeliyiz.

Ali Akcali
Ali Akcali - 5 yıl Önce

Gazetecilerimizin yanindayiz.

Vatandas
Vatandas - 5 yıl Önce

Sayıştayın seninle ne alip veremedigi var ki adamlar seni tanimiyor bile .Umarim Ak Parti birdaha seni asla aday yapmaz yoksa Ak Partiye oy yook.

Zaza
Zaza - 5 yıl Önce

Tabiki gazetwciler Siverek halkina çalisiyor.Sanami çalussin Resul bey!Yanindayiz özgür gazete

Kırvar
Kırvar - 5 yıl Önce

Resul,gazeteciler Halka çalişıyor.Sen istiyorsun ki sana calissinlar ama olmaz bu.Kimseyi tehdit etme Biz sana fakir cocugusun diye oy verdik unutma!

Kaddar kerim
Kaddar kerim - 5 yıl Önce

Gazete Sivereklilere calisiyor bay Resul! var mi diyecegin? Alismissiniz herkes size yalakalik yapmaya dimi?

Nurgul
Nurgul - 5 yıl Önce

Yanındayız sn başkanım sende yamuk iş olmaz

mustafa
mustafa @Nurgul - 5 yıl Önce

E sayıştay var diyor!Sana mı Sayıştaya mi inanacagiz? Tabiki Sayıştay ya inaniyoruz.

cuma
cuma @Nurgul - 5 yıl Önce

Resula verdigim oy haram olsun.400 projeni goremedim.Ak Parti seni aday yaparsa oy moy yok.

haha
haha @Nurgul - 5 yıl Önce

E işte varmış Yamukluk.Bak Sayıştay diyor cahil oku

Ali polat
Ali polat @Nurgul - 5 yıl Önce

Ya" Sayıştay "diyor yamukluk var diye Neyi anlamiyorsunuz?Resul Sivereke ne yapti Allah icin ?Hani 400 proje yapacaktı?Ofis yerine 1 park yaptı onunda ismini kendi akrabasinin ismini verdi!Sanki kendi parasiyla yapmiş!


SIRADAKİ HABER