Siverek- Çermik kara yolunda feci kaza: 5 ölü

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde otomobilin köprüden aşağı uçması sonucu 5 kişi vefat etti. Kaza, Siverek-Çermik kara yolunun 15'inci kilometresinde Eskihan civarlarında meydana geldi.

Siverek- Çermik kara yolunda feci kaza: 5 ölü

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi ile Diyarbakır'ın Çermik ilçesi arasında bir otomobil dereye uçtu. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada aracın hurda yığınına döndüğü görülürken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi ile Diyarbakır'ın Çermik ilçesi arasında yer alan Dağbaşı mevkiinde bir otomobilin dereye uçması sonucu ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti. Kazada aracın hurda yığınına döndüğü görülürken, olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Araçta hayatını kaybeden 5 kişinin bir yakınlarının düğününe gittikleri öğrenildi.

Korkunç kaza, Siverek-Çermik karayolunun 25'inci kilometresinde yer alan Dağbaşı mevkiinde meydana geldi. Bir yakınlarının düğüne giden ve içinde 5 kişinin bulunduğu İbrahim Canan'ın kullandığı 27 BRR 19 plakalı araç, Dağbaşı mevkiindeki Zenkçür Köprüsü'nde kontrolü kaybederek Eskihan Deresi'ne uçtu. Adeta hurdaya dönen araçta bulunan sürücü İbrahim Canan, Ali Canan, Fatime Canan, Rukiye Uzman ve Şaziment Korkmaz adlı 5 kişi hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle bölgeye jandarma, sağlık, itfaiye ve karayolları ekipleri sevk edildi.

Hayatını kaybeden 5 kişinin cansız bedeni ekipler tarafından araçtan çıkarılarak, ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili geniş çapta soruşturma başlatıldı.
 


 

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2021, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER