Siverek'ten Robin Hood Geçti

Robin Hood Siverek'te yardıma muhtaç ailelere para yardımınında bulundu.

Siverek'ten Robin Hood Geçti

Robin HoodSiverek’te ailelere para yardımında bulundu.

İstanbul’da yaşayan ismini vermeyen Siverekli ‘Robin Hood’ maddi imkânı olmayan aileleri gezerek her aileye 1000 lira maddi destekte bulundu.

Ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte insanlarımızın ve hemşerilerimizin bir nebzede olsa yaşadığı sıkıntılardan kurtarmak adına böyle bir çalışma yaptığını öğrendiğimiz bir işadamının hareketi takdirle karşılandı.

İlçenin farklı mahallerini gezerek yaptığı araştırma sonucunda aileleri tek tek gezerek ailelere maddi destekte bulunan ismi belirlenmeyen ‘Robin Hood’ diye adlandırılan işadamına Siverekliler olarak teşekkür ediyoruz.

Birçok mahallede yaptığımız araştırma sonucunda işadamının gelip bir miktar para bırakarak mahalleden ayrıldığını ileten vatandaşlar işadamına teşekkür etti.

“ONA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bakkala olan borcu olan ismini vermek istemeyen bir mahalle sakini ödenen borcundan dolayı şunları kaydetti.’’pandemi sürecinde maddi sıkıntılar yaşıyordum geçen gün güzel giyiminli bir kişi mahallede genellikle hasta yaşlı ve maddi imkânı olmayan insanlara maddi destek çıktığını gördüm. Kendisiyle bir süre sohbet etme imkânım oldu, pandemi sürecinde çalışmadığımı iletince bakkala olan borcumun tamamını ödedi Allah ondan razı olsun. Bu süreçte zenginlerimizin böyle yapması çok güzel bir hareket keşke herkes böyle yapsa hak sahiplerine ulaşarak destek olsa’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2020, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER