Siverek’te Koronavirüs nedeni ile ikinci ölüm gerçekleşti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde daha önce karantina altına alınan Uzunziyaret mahallesinde bir kişi koronavirüs nedeni ile hayatını kaybetti.

Siverek’te Koronavirüs nedeni ile ikinci ölüm gerçekleşti

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkan S.Y. (73) tedavi gören şahsın hastanede hayatını kaybettiği bildirildi.

Şanlıurfa'da yoğun bakım tedavisi devam ederken edindiğimiz bilgilere göre bu akşam hayatını kaybeden S.Y'nin cenazesi morga nakledildi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2020, 22:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet oğur
Mehmet oğur - 4 yıl Önce

Ölüm var sayın valım siverek muaf tutu böyle bir şey olmaz bunun sorumlusu kim sayın cumhurbaşkanım 4 gün sokağa çıkmak yasak var sayın vali şurfayı muaf tutu siverekte ve urfada vaka çok cevabı aşireti siverek vaka doldurdu

lord
lord - 4 yıl Önce

siverekte koronadan dolayı vaka ve ölümlerin olmasının tek nedeni siverege dışarıdan gelen kişilerden kaynaklandığını herkes biliyor ne yazik ki bu durumu gördükleri halde halen bir önlem almayıp bunun yerine maske takmayı zorunlu kılıyorlar aslında sivereğin 4 giriş kısmını tamamen kapatılması lazım tekstil fabrikasında nasıl ortaya çıktığını herkesler biliyor 2 kişinin istanbuldan gelip tekstil fabrikasında işe başlamasıyla diğer çalışanlara bulaştırdı köydede aynı şekilde istanbuldan gelen kişiden dolayı bulaşması ve köydeki kişilerinde siverege gelip alış veriş bankalardan ptt den işlemlerini yapmasıyla birlikte dahada yaygınlaştı sabahın ilk saatlerinde banka kuyruklarına güvenlik kamerasıyla bakın bakalım kimde maske var kim sosyal mesafesi koruyor dışarıdan herhangi birşeyin gelmesi virusun ortaya çıkmasına nedendir ve en büyük neden ise dışarıdan gelen kişilerde olması

SIRADAKİ HABER