Urfalı işadamı ‘Türkiye’nin En Güçlü Patronları’ listesine girdi!

Urfalı işadamı ‘Türkiye’nin En Güçlü Patronları’ listesine girdi!
Şanlıurfalı Sanayici-İş Adamı,Hassan Elektrik A.Ş. ve Babosan Pano A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kaytan, “Türkiye’de ki 40 Yaş Altı En Güçlü 40 CEO” arasına girdi. 2016 yılında TOBB tarafından, %368 büyüme ile “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen Şirketleri” listesine girerek başarı gösteren şirketler, bir başarıya daha imza atarak, “Türkiye’de ki 40 Yaş Altı En Güçlü 40 CEO” listesine girdi.
Kaytan, 21 yaşında hayallerini kurduğu, topluma fayda sağlama adına planlamış olduğu üretim-istihdam modelini gerçekleştirmek için memleketi Şanlıurfa’dan ayrılıp, sanayi şehri olan İstanbul'a yerleşti ve elektrik sektöründe çalışarak AR/GE -Fizibilite çalışmaları yaptı. Hasan Kaytan, 2008 yılında henüz 25 yaşındayken Hassan Elektrik A.Ş.şirketini kurdu ve şu anda 65 personel ile faaliyet gösteriyor. Enerji-elektrik sektöründe bir adım daha atarak üretim anlamında istihdama katkı sağlamak amacıyla 2016 yılında kurduğu şirketi Babosan Pano A.Ş. ile kısa sürede, elektrik panoları üretimi ve montajı alanlarında da birçok başarıya imza attı.


Elektrik ve enerji sektöründeki şirketleri birçok alanda hizmet vermekle birlikte, Türkiye'deki tüm elektrik dağıtım şirketleri, makine üreticileri, konut ve endüstriyel ticari üniteler inşa eden kurum ve kişiler olmak üzere, 20 ülkeye de ihracat yaparak 5 bine yakın firma ile çalışıyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER