Uygulamalı Bilimler Fakültesine Kitap Bağışına Yoğun İlgi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2016 yılında açılan Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencilerinin istifadesi etmesi ile oluşturulan...

Uygulamalı Bilimler Fakültesine Kitap Bağışına Yoğun İlgi
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde 2016 yılında açılan Siverek Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencilerinin istifadesi etmesi ile oluşturulan kütüphanesi için başlatılan kitap bağış kampanyası kapsamında eğitime gönül veren yardım sever vatandaşlar tarafından kitap bağışı devam ediyor.


      Geçen hafta içerisinde Siverek'e gelen sanatçı, sporcu ve Siverek'i seven değerli hemşerimiz Cemal Yılmaz Aker fakülteyi ziyaret edip Dekan Yardımcımız Sayın Yardımcı Doçent Doktor. Mehmet Rağıp GÖRGÜN ile yaptığı görüşme sonucundan sorun ve ihtiyaçları örenmiş ve Ankara'ya döndükten sonra Fakülte Kütüphanesi için ders kitaplarının yanında çeşitli kitap ve ansiklopedi toplama çalışmasını başlattı.


      Projeyi başlatan SİVİL-DER Fahri Başkanı Koçali Aymaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Yapılan çalışmalar sonucunda gerek satın aldığı ve gerekse bağış olarak topladığı kitapları 11 koli şeklinde Fakültemize gönderdi. Kitapların gönderilmesi için Aras Kargo Siverek Şubesi sorumlusu Sayın Ömer SELİŞTER ile yaptığı görüşme sonucunda Sayın SELİŞTER kargo için herhangi bir ödeme yapmalarına gerek olmadığını kampanyaya Aras Kargo olarak katkıda bulunmak istediklerini ve sponsor olacaklarını söylediler.


      SİVİL-DER olarak çok önemli ve anlamlı kitap bağışları için Sayın Cemal Yılmaz AKER'e ve Aras Kargo Siverek Şubesi sorumlusu Sayın Ömer SELİŞTER'e, günümüze kadar kitap bağış kampanyasına destekleri için kent dışında ikamet eden hemşerilerimizden Sayın Arzu KILIÇ'a, Sayın Diş Tabibi Yonca AYAS'a ve Sayın Uğur Selçuk KİRAZ'a, İzmir ilinden Sayın Ayjan OĞUZ'a, Sayın Semiramis Rosella KARAN'a ve hemşerimiz Sayın Musa Bayrama teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.

       Olağan üstü gayretleri için Sayın Dekanımız Prof. Dr. Şerafettin ÇELİK'e, Dekan Yardımcımız Sayın Yardımcı Doçent Doktor. Mehmet Rağıp GÖRGÜN'e, Personel Sayın Muhittin CANBAZ'a ve personellerin tamamına şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER