Valilikten açıklama: Tüm tedbirler alındı!

Şanlıurfa Valiliği, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine yönelik güvenlik toplantısı düzenledi.

Valilikten açıklama: Tüm tedbirler alındı!
31 Mart 2019 Pazar günü (yarın) yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine yönelik alınan güvenlik tedbirlerinin değerlendirildiği toplantı, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında, Kaymakamlar, Vali Yardımcıları ilgili kurum kuruluş temsilcilerinin katılımıyla Valilik toplantı salonunda yapıldı.

Şehir merkezinden, seçimlerin yapılacağı en uzak yerleşim birimlerine kadar sandıkların kurulacağı tüm seçim bölgelerinde Emniyet ve Jandarma tarafından alınan güvenlik tedbirlerinin gözden geçirildiği toplantıda konuşan Vali Erin, “Seçmen iradesinin hiçbir baskı ve yönlendirmeye maruz kalmadan özgür şekilde sandığa yansıması için tüm tedbirleri almış bulunuyoruz. Mahalli seçimler olduğu için çok sayıda muhtar adayının da yarıştığı bu seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için uzun süredir siyasi partiler, muhtarlar ve kanaat önderleriyle yaptığımız görüşmelerde sağduyu çağrısı yaptık. Seçim başlama saatinden, bitene kadar seçim bölgelerinde güvenlik tedbirlerimiz en üst seviyede olacaktır. Şehir merkezlerinde Emniyet teşkilatımız, kırsal alanda Jandarma teşkilatımız çok sayıda araçla görev başında olacaklar. Vatandaşlarımızın da seçimlerde sağduyulu olmalarını diliyor, olumsuz bir durum yaşanmamasını temenni ediyorum. Yapılacak seçim sonuçlarının ülkemize ve şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

AJANS URFA
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER