Hastanede Ortopedi İçin Sıra Bekleyenler Bu Habere Dikkat

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Devlet Hastanesi Ortopedi Polikliniği 'Akşam Polikliniği' uygulamasına geçti.

Hastanede Ortopedi İçin Sıra Bekleyenler Bu Habere Dikkat
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Devlet Hastanesi Ortopedi Polikliniği 'Akşam Polikliniği' uygulamasına geçti.

Vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmeti alması için başlatılan uygulamada uzman doktorların görev yaptığı uygulamada saat 18.00?21.00 saatleri arasında poliklinik hizmeti verecek.


Akşam Polikliniği'yle ilgili açıklamalarda bulunan Opr. Dr. Osman Emre Aycan, uygulamayla vatandaşlara daha kaliteli hizmet vereceklerini söyleyerek şunları kaydetti. " Hastalarımız gündüz çok yoğun bir şekilde çalışmamıza rağmen Poliklinikte muayene olamayan hastalarımız için bu uygulamayla birlikte bu rakamın da düşeceğini tahmin ediyoruz" dedi.

Opr. Dr. Osman Emre Aycan konuşmasına şöyle devam etti. "Gündüz polikliniklerinde yaklaşık 150 ile 200 arasında hasta bakıyorduk. 200 kişiye poliklinikte hizmet vermek hem vatandaş açısından hem doktor açısından yorucu oluyordu. Özellikle ilçemizde hastalarımızın çoğu ilçe ve köylerden geliyor. Devlet memurlarıyla veya şehir içinde yaşayan vatandaşlarımız bu 200 kişinin içine dâhil oluyordu. Bizim bu çalışmayı yapma amacımız köyden ve ilçelerden gelen vatandaşları gündüz bakıp, akşam 18.00?21.00 saatleri arasında da şehir içinde yaşayan vatandaşlarımıza çok daha rahat vakit ayırabilmek." dedi.  


Özel sektörde çalışan ve gündüz fırsat bulup hastaneye gelemediğini ifade eden bir vatandaş ise "Hastanede büyük yoğunluk yaşanıyordu. Hastaneye geldiğimiz zaman günün büyük bölümünü burada geçirmek zorunda kalıyorduk. Akşam uygulamasıyla birlikte daha rahat bir şekilde hastaneye geliyoruz. Hem işimizden geri kalmıyoruz hem de daha kaliteli sağlık hizmeti alıyoruz." açıklamasını yaptı. 


Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER