Kaymakam Erkal, Kırsal Mahalle Gezilerinde

Kaymakam Erkal, Kırsal Mahalle Gezilerinde...

Kaymakam Erkal, Kırsal Mahalle Gezilerinde

İlçe kaymakamıHamza ERKAL ilçemiz Benek mahallesini ziyaret ederek vatandaşlar ile görüştü.


       Benek mahallesinde bulunan vatandaşlarile görüşen ERKAL vatandaşların sorunlarını dinledi ve yapılacak okul inşaatıiçin arsa yerini inceledi.


     ERKAL ilçe genelinde yapılan çalışmalarile eğitim kalitesinin artırıldığı belirterek '' Benek Köyümüzde de 8 dersliklibir okul yapılması için çalışmaları başlattık . Vatandaşlarımızın da yapılan buçalışmalara destek olmasını ve çocuklarının eğitimlerini sürdürmeleri içingayret sarf etmelerini istedik '' dedi. 


      Daha sonra mahallede bulunan ilkokuluziyaret eden Kaymakam Hamza ERKAL öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye edipbirlikte derslerine katıldı.


     Okulun sorunları hakkında öğretmendenbilgi alan ilçe kaymakamı Çocuklar ile tek tek ilgilenerek dersleri hakkındabilgi aldı.


        ERKAL eğitim faaliyetlerinin daha uygunve çağdaş koşullarda yapılması için sorunların olduğu bölgeleri bizzat yerindeincelediğini belirterek '' Benek Mahallemizde de okulumuzu ziyaret edereköğretmenlerimizden eğitim faaliyetleri ile ilgili bilgi aldım. Çocuklarımızıneğitim seviyesinin akranları ile eşit olması için çalışmalarımız devamettiriyoruz'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER