Kaymakam Hamza Erkaldan Gençlere Malzeme Desteği

lçe kaymakamı Hamza ERKAL basketbol ve futbol oynaya gençlere malzeme desteği verdi...

Kaymakam Hamza Erkaldan Gençlere Malzeme Desteği

KaymakamHamza ERKAL spor yaptığı sırada voleybol topu ile basketbol oynayan gençlerigörünce bir süre onlar ile spor yaptı ve spor malzemeleri olmadığını öğrenincegençlere  spor malzemesihediye etti.


Kaymakamlıkmakamına gelen gençlerden Yusuf Eyyüp SARI  İlçe kaymakamı Hamza ERKAL'ı sporyaparken tanıdıklarını belirterek '' Biz arkadaşlar ile basketbol oynamayagitmiştik, ancak bize basketbol topu vermediler. Bunun üzerine voleybol topuile oynamaya başladık. Biz oynarken bir kişi gelip bize voleybol topu ilebasketbol oynamamızın sebebini sordu. Bizde ona bize top vermediler mecburenbunun ile oynuyoruz dedik. Oda bizimle bir süre basket oynadı ve giderkenkendini tanıtarak yarın gelin kaymakamlığa size malzeme hediye edeyim dedi.Başta kaymakam olduğuna inanmadık, bugün geldiğimizde makamda gördük. Bizkendisine kaymakam bey demekten çok abimiz demek istiyoruz. Abimizedesteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz '' dedi.


KaymakamHamza Erkal ise gençlere sağlıklı ortamlarda uygun malzemeler ile spor yapmaimkânı vermenin görevleri olduğunu belirterek '' Çocuklarımız ile sporsırasında tanıştık. Bu amatör sporcularımızın imkânsızlıklar içinde bufaaliyetleri yapmaları beni üzdü. Spor sonrası kendilerini davet ettim.Kendilerine basketbol ve futbol topları hediye ettim. Gençlerimizin sevdiklerisportif faaliyetleri  akranlarıile eşit şartlarda yapmaları için imkanları sağlamak çalışacağız '' dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER