Makro Fotoğraf çalışmalarıyla bölgenin tanıtımına katkı sunuyorlar

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Nida Sanat Topluluğu grubu fotoğraf eğitimleri kapsamında kursiyerlere Makro Fotoğraf çekim çalışmalarıyla bölgenin tanıtımına katkı sunuyorlar.

Makro Fotoğraf çalışmalarıyla bölgenin tanıtımına katkı sunuyorlar

Haber Merkezi - / Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Nida Sanat Topluluğu grubu fotoğraf eğitimleri kapsamında kursiyerlere Makro Fotoğraf çekim çalışmalarıyla bölgenin tanıtımına katkı sunuyorlar.


Nissibi Köprüsü ve Takoran Vadisine düzenlenen eğitim derslerinde kursiyerlere Yaşam, Manzara ve Çiçekler olmak üzere Doğa’da çekim teknikleri hakkında düzenlenen Makro çekimlerle elde edilen fotoğraflar göz doldurdu.


Korona virüs tedbirleri kapsamında Gezi ve fotoğraf eğitimlerine bir süre ara verildiğini belirten Nida Sanat Topluluğu kurucusu Abdullah Hakan Lale şunları kaydetti. ‘’Bölgenin doğal güzellikleri ile yaşamların kayıt altına alması amacıyla Nida Sanat topluğu olarak gezilerimize Korona virüs salgınından dolayı ara verilmişti, Düşük iller arasında bulunan ilimizde bizde topluluk olarak eğitim çalışmalarımıza başladık. Eğitimlerimize ilçemizde okuyan üniversite öğrencilerimiz ile kursiyerlerimize Nissibi köprüsü ve Takoran Vadisinde çekim teknikleri anlatılarak uygulamalı olarak makro fotoğraf çekimleri gerçekleştiriyoruz’’ dedi.
Bölgenin tanıtılması ve güzelliklerin fotoğraflanması amacıyla düzenlenen Makro Fotoğraf çekimlerine sanat fotoğrafçıları, Üniversite öğrencileri ve gazeteciler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2021, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER