MHP Genel Başkanı Bahçeli Siverek'te

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir sünnet törenine katılmak amacıyla Siverek'e geldi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli Siverek'te
     MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir sünnet törenine katılmak amacıyla Siverek'e geldi.

       Tarifeli uçakla GAP Havaalanı'na gelen MHP Lideri Bahçeli, MHP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Özyavuz, Kemal Saraçoğlu ve çevre il, ilçe başkanlarının da bulunduğu kalabalık partili grubu tarafından karşılandı. Havaalanındaki partililerin bozkurt selamıyla karşıladığı Bahçeli, uzun araç konvoyu eşliğinde havaalanından ayrıldı. Dinlenmek üzere kent merkezinde bir otele geçen Bahçeli, MHP il binasını ziyaret ederek, burada basın toplantısı düzenledi. Daha sonra İbrahim Peygamber'in ateşe atıldığı yer olarak bilinen Balıklıgöl Yerleşkesi'ni ziyaret etti daha sonra karayolu ile Siverek'e gelen Bahçeli burada Fettahlı ailesinin çocukları Mehmet Fatih ve Devlet Furkan Fettahlı'nın sünnet düğününe katıldı.

      Öğleden sonra ilçeye gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tarihi Paşa Konağı'nda onuruna verilen yemeğin ardından iş adamı Mehmet Fetahlı'nın 12 yaşındaki ikiz çocukları olan Devlet Fatih ile Mehmet Furkan Fetahlı'nın sünnet törenine katıldı. Fetahlı Ailesi'nin evinde düzenlenen sünnettte Bahçeli, kucağına aldığı ikiz çocukların kirvesi oldu. Bahçeli daha sonra ikizlere Cumhuriyet altını taktı. Fetahlı Ailesi'nin fertleriyle sohbet eden Bahçeli daha sonra Gaziantep'e hareket etti.

      MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Siverek'te bulunan Fetahlı ailesinin kendi ailesinin bir parçası olduğunu aile bağlarının Siverek'e dayandığını da anlatarak, "Türkiye genelinde bizim ailemiz çok yaygın bir ailedir, bir bölümü de Siverek'tedir. Süleyman Şah'ın Anadolu'ya geçişi döneminde gelmiş olan bir ailedir. Şuan ki Karacadağ'ın etrafında konaklamış sonrada Siverek'e yerleşmişler. Bugün de akrabalarımın sünnet düğününe katılarak kirve oldum" dedi.




Haber: Abdullah Lale
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER