MHP İlçe Başkanı, Torpil İddialarını Sordu

MHP İlçe Başkanı, Torpil İddialarını Sordu

MHP İlçe Başkanı, Torpil İddialarını Sordu

Şanlıurfa'nınSiverek ilçesinde ücretli öğretmen atamaları kafaları karıştırdı. Atamada KpssPuanı baz alınmazken, yapılan bazı atamaların ve ilçe merkezindegörevlendirilen isimlerin puanı ve görevlendirildikleri okullar akıllara torpiliddialarını doğrular nitelikte. 


     İlçede 80 üstü puan alan, enformasyonu olan vebranşında açık olmasına rağmen atanamayan öğretmenlerin yerine  alakasız branşta öğretmen atamaları ilçedetorpil iddialarına neden oldu.


      İlçe milli eğitim müdürlüğünün açıklamayapmadığı konu hakkında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanı MustafaFettahlı bir açıklama yaparak yapılan atamalar hakkında torpil iddialarınıncevaplanmasını istedi.


Fettah'lı "Siverek Milli eğitim Müdürlüğümüz Tarafından norm açığı olan yerlerde KPSSpuanına göre ücretli öğretmen alımı Hakkında Torpil iddiası ortaya atılmıştır.Bu iddia Siverek Milli eğitim Müdürlüğü tarafından acilen açığakavuşturulmalıdır. Bir milli eğitim Müdürü, İki Şube Müdürleri Konuşmak içinkurumun itibarını eğitim yuvamızın güvenini tesis etmek için neyi ve kimibeklemektedir. Açık açık söylüyorum Eğer iddia gerçekse ve elle tutulur birveri, delil yoksa, müdür ve şube müdürü Hakkı'nda derhal işlem yapılmalı ve kurumumuzunitibarı temizlenmelidir. Eğer ki bu konu Hakkı'nda yeterli bilgi varsa Millieğitim müdürü hemen açıklama yapmalı ve SİVEREKLİ hemşerilerimizin güveninikazanmalıdır.

1-KomisyonKimler tarafından oluşturulmuştur.

2-Bu süreçte siyasilerle görüşme ve konuşma fikir birliği yapılmış mıdır?

3-Dost,eş, akrabayakınları alınmış mıdır.

 4-ATA'ma dan sorumlu şube müdürü ve Millieğitim müdürü isim listesi istemişler midir.

Bu sorularhemen cevaplanmalı ve gereken yapılmalıdır. Siverek milli eğitim camiası bugünaçıklama yapmalı ve vicdanımızı rahatlatmak zorundadır...

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER