MHP İlçe Başkanlığından Şehitleri Anma Programı

MHP İlçe Başkanlığından Şehitleri Anma Programı

MHP İlçe Başkanlığından Şehitleri Anma Programı

ŞANLIURFA'nınSiverek İlçesi'nde, MHP İlçe Başkanlığı tarafından 15 Temmuz darbe girişimindeşehit olanlar için anma programı düzenlendi. Tarihi Paşa konağında düzenlenenprograma ilçe Kaymakamı Vural Karagül, MHP ilçe başkanı Mustafa Fettahlı, AKParti ilçe başkanı İlhan Çelik, CHP, Hüda Par ve Saadet Partisi ilçebaşkanları, sivil toplum kuruluşları ve daire amirleri katıldı.


    Anma programında konuşan MHP ilçe başkanıMustafa Fettahlı yaptığı açıklamada şöyle dedi. " 15 Temmuz gecesiPensilvanya'daki terörist başı milletimize, vatanımıza ve bayrağımıza gözdikmiştir, milletimizin kendi silahıyla, kendi uçağıyla,  asker kılığına girerek emperyalist dostlarıile bir olup Bizans kalıntıları ile karar kılarak ülkemize vur emrivermiştir,  FETÖ örgütünün PKK'dan hiçbirfarkı yoktur" dedi.


    15 Temmuz gecesi polis teşkilatınagerekirse şehit oluruz talimatı verdiğini vurgulayan Kaymakam Vural Karagül;  şöyle dedi. " 15 Temmuz gecesi emniyet müdürlüğü bahçesine gelerek tüm polisarkadaşlarımızı göreve çağırdık ve devleti kimseye telim etmeme noktasındagerekli talimatları verdik. Bu laneti yapanlara karşı kanımızın son damlasınakadar direneceğiz ve gerekirse öleceğiz talimatı verdik. Bu Cumhur için, Cumhur'unReisi için, bu vatan için ölmeye her zaman hazırız."  Şeklinde konuştu.


    Yapılan konuşmaların ardından anmaprogramına katılan ve ilk kez bir araya gelen beş siyasi parti ilçe başkanlarıtarafından kaymakam Karagül'e  plaket takdimedildi.


    15 Temmuz şehitlerini anma programı ilçemüftüsü Burhan Barut'un şehitler için dualar okumasıyla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER