Öğrenci Ve Veliler Bitmeyen Okul İnşaatı İçin Yürüdüler

Öğrenci Ve Veliler Bitmeyen Okul İnşaatı İçin Yürüdüler...

Öğrenci Ve Veliler Bitmeyen Okul İnşaatı İçin Yürüdüler

ŞANLIURFA'nın Siverekilçesinde geçtiğimiz yıl yapımına başlanan Gazipaşa ilkokulu inşaatı 3 aygecikince öğrenciler başka okullara sevk edildi.


Başka okullara öğrencilerinigönderemediklerini maddi imkanları nedeni ile servis tutamayan öğrenci velileriöğrencileri ile birlikte yaklaşık iki km yürüyerek ilçe kaymakamlığına yürüdü.


     İlçe kaymakamlığına yürüyen yaklaşık 50 veve 50 öğrenci kaymakamlık toplantı salonuna alındı öğrenciler servis istiyoruzdiye slogan attı.  ilçe milli eğitimmüdürü Mehmet Yeşiltaş  ile görüşerekbaşka okula gönderilen öğrencileri için milli eğitim müdürlüğü tarafındanücretsiz servis tahsis edilmesini istedi.


     Velileri dinleyen ilçe milli eğitim müdürüMehmet Yeşiltaş velilere yaptığı açıklamada şöyle dedi. " öncelikle yürüyüşyapıp çocuklarınız hakkını aradığınız için hepinize teşekkür ediyorum,öğrencileriniz için il milli müdürlüğü ve ilçe kaymakamımız ile görüştük okulinşaatı 3 ay içerisinde bitirilecek sizlere söz veriyorum, 3 ay süre içindebelediye başkanlığı ile görüşerek sizlere servis tahsis etmek için çalışacağız,sorunun çözülmesi için sizlere yardımcı olacağım bende aynı okuldan mezunoldum." Dedi.


   Milli eğitim müdürlüğünden servis ve okulunbitirilme sözü alan veliler sorunlar çözülmez ise çocuklarımızı okulagöndermeyeceğiz dedi.


    Öğrenci ve veliler kaymakamlık binasındansessizce ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER