Peygamberimiz(Sav)'in Aile Hayatı Konulu Konferans

Konferansa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yapıcı, Siverek ilçe Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Peygamberimiz(Sav)'in Aile Hayatı Konulu Konferans
Siverek İlçesinde bulunan Siverek İlim Kültür Derneği tarafından düzenlenen "Peygamberimiz(sav)'in Aile hayatı" konulu konferansta düzenlendi.

     Konferansa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Yapıcı, Siverek ilçe Müftüsü Ahmet Hilmi Yazar, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

     İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen konferansta ailede bireyler arası iletişimin önemine değinen Vehbi Vakkasoğlu, Ailede sevgi iletişiminin sağlanabilmesi '3S' kuralı vardır. Birincisi sevgi ve saygı, ikincisi sabır, üçüncüsü de sadakat olduğuna dikkat çekerek şöyle devam etti. "Sağlıklı aile yapısı için en güzel örneğin Hz Peygamber (sav)' in hayatı olduğunu "Peygamber Efendimiz(sav)'i sadece ibadetlerde değil, aile hayatında da örnek almalıyız. Efendimiz, eş sevgisini ibadet haline getirmiştir. Eşimizin haliyle hâllenip ona işlerinde yardımcı olmalıyız. Eşimizin sesine her zaman kulak vermeliyiz. Ailede sevgisiz kalan çocuklar, intikamını tüm insanlıktan alıyor."dedi.

     "Hayalini Kuruyoruz Gençlerle Yürüyoruz" Sodes Projesi kapsamında gerçekleşen konferanstan sonra gazeteciler açıklama yapan proje koordinatörü Mustafa Seval "Projemiz ile Siverek'te ilkleri gerçekleştirmeyi amaçladık. "Efendimiz'(sav)in Aile hayatını kıymetli hocamız Vehbi Vakkasoğlu anlattı. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi. 

Konferansın ardından yazar Vakasoğlu okurlarına kitaplarını imzaladı.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER