İşte AK Parti'de aday adayı sayısı ve temayül tarihi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız bir açıklama yaparak 24 Haziran seçimleri için partiye başvuran aday adayları sayısını açıkladı. Yıldız temayül yoklaması için de tarih verdi. İşte o açıklama...

İşte AK Parti'de aday adayı sayısı ve temayül tarihi
AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri bu akşam saatlerinde basın açıklaması yaptı. 


Başvuru yapan aday adaylarının sayısına ve temayül yoklamasına ilişkin veren Yıldız, "Değerli basın mensupları, kutlu davaya gönül vermiş değerli teşkilatımız, kıymetli Şanlıurfalı hemşerilerim bildiğiniz üzere ülke olarak çok kritik bir süreçten geçiyoruz, gerek ülke içinde gerekse ülke dışında geleceğimize kastetmek isteyen karanlık güçlere karşı hem devletimiz hem de güvenlik güçlerimiz amansız bir mücadele vermektedir. Bu mücadelede şehadet makamına erişmiş yiğitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. Kimsesizlerin kimi, mazlumların sesi Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde daima yarın seçim olacakmış gibi çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Biz teşkilat olarak her seçime önem veriyoruz ama bu seçime yüzyılın seçimi diye bakıyoruz.. Daha müreffeh daha güçlü ve daha aydınlık bir Türkiye için biz bu seçime gece gündüz yağmur çamur demeden gençlik kollarımızla kadın kollarımızla ilçe teşkilatlarımızla koordineli olarak çalışıp hem ilimizde hem de ülke genelinde inşallah en başarılı sonucu elde edeceğimize inanıyorum. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de kapı kapı dolaşıp sıkmadık el girilmedik gönül bırakmayacağız." diye konuştu.



300 BAŞVURU OLDU


Aday adayı başvuruları ile ilgili değerlendirmede bulanan Yıldız, şunları kaydetti: Yaklaşık 10 gündür devam eden Milletvekili aday adaylık başvuru sürecimiz bugün itibariyle sona ermiştir. Başvuru bilgilerini sizinle paylaşmak istiyorum 247 erkek aday adayı, 41 bayan adaya adayı, 12 engelli aday adayı olmak üzere toplam 300 aday adayımız başvurularını gerçekleştirmiştir. Şimdiden tüm aday adaylarımıza başarılar diler ülkemiz ve Şanlıurfa’mız için hayırlara vesile olmasını dileriz. Başvuru sürecinde büyük gayretler sarfeden milletvekili aday adaylık başvuru komisyonumuza teşekkür ederiz. Bundan sonraki süreçte aday adaylarımız süreç ile ilgili gerekli bilgileri akadayadayları.com sitemizden temin edebilirler. Yine bu süreçte parti olarak aday adaylarımıza SMS yoluyla bilgilendirme mesajları atacağız. 5 Mayıs Cumartesi günü temayül yoklamasını gerçekleştireceğiz. Temayül yoklaması ile ilgili aday adaylarımız bilgilendirilecektir. Bizler Şanlıurfa’mızdan bir daha ifade ediyoruz ki Şanlıurfa liderinin yanında ve 2023’e hazır."


Ajans Urfa 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER