Şanlıurfa'da Zincirleme Kaza: 12 Ölü

Şanlıurfa'da Zincirleme Kaza: 12 Ölü...

Şanlıurfa'da Zincirleme Kaza: 12 Ölü

Şanlıurfa'da Zincirleme Kaza:12 Ölü

 

Şanlıurfa'da, sis nedeniylegörüş mesafesinin düştüğü, yağışta kayganlaşan yolda meydana gelen ve betonmikseri, minibüs ile otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasındaaralarında Suriye uyruklu ve çocukların da bulunduğu 12 kişi öldü, 6 kişiyaralandı.

 

 

CAN PAZARI YAŞANDI

 

Minibüs ve otomobildebulunanların camdan fırlayarak yola savrulduğu ve can pazarının yaşandığı kazaihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, yaralılara müdahale etmeye başladı.Onlarca ambulansın sevk edildiği olay yerine gelen ekipler, ilk müdahalesiniyaptığı yaralıları ambulanslarla kentteki hastanelere taşıdı. Ancak yapılanincelemede ilk etapta 4 kişinin öldüğü belirlendi, daha sonra çarpışmanınetkisiyle devrilen araçların kaldırılması ile beton mikseri ile minibüsünaltında kalan 4 kişinin cesedine daha ulaşıldı. Olay yerinde yaşamını yitiren 8kişinin cesetleri yapılan inceleme sonrası otopsi için morga gönderilirken,yaralı olarak hastaneye götürülen 4 kişinin de yaşamını yitirmesiyle ölenlerinsayısı 12'ye yükseldi.

 

6 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

 

Kazada ölenlerin çoğunluğununminibüste yolculuk yaptığı, aralarında çocuklar ile Suriye uyrukluların dabulunduğu öğrenildi. Bu arada kazada yaralanan ve olay yerindeki ilk müdahalesonrası hastanelere götürülen 6 kişinin tedavilerinin devam ettiği ve hayatitehlikelerinin sürdüğü bildirildi.

 

Kaza sonrası yaşamını yitiren12 kişi ile yaralı 6 kişinin kimliklerinin ise tespit edilmesineçalışılıyor. 

 

DAHA ÖNCE DE KAZALAR OLDU,PROTESTOLAR YAPILDI

 

Bugünkü kazada 12 kişininyaşamını yitirdiği TOKİ bağlantı yolunda daha önce de çok sayıda ölümlü veyaralamalı kaza meydana geldi. İlk kez çok sayıda kişinin aynı kazada yaşamınıyitirdiği yolun kontrolsüz olduğu, trafik kurallarına uyulmaması, sürücülerintenha olduğu için hız yaptığı gerekçesiyle yolda, bölgedeki Yenice Mahallesisakinleri tarafından protesto gösterileri yapılarak, gerekli önlemlerinalınması istenmişti.

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER