Siverek’te Yılın İdarecileri ve Öğretmenleri Seçildi

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Türk Eğitim-Sen tarafından Yılın enleri ödül töreni düzenlendi.

Siverek’te Yılın İdarecileri ve Öğretmenleri Seçildi
İlçenin Yenişehir mahallesinde bulunan Eyüp CenapGülpınar Gençlik Merkezinde düzenlenen programda yılın idarecileri ve öğretmenlerineplaket verildi. Programa memleketi Gümüşhaneye giderken Tunceli’de 16 Hazirandakaçırılarak şehit edilen Necmettin Yılmaz’ın Babası Hamit Yılmaz’da katıldı.


Gecede şehit edilen öğretmenlerin anısınahazırlanmış slayt gösterisi izletilirken salonda bulunanlar gözyaşlarınıtutamadı. Gece de Necmettin Yılmaz Yılın öğretmeni seçilirken, ödülünüNecmettin Yılmaz adına Babası Hamit Yılmaz alırken yaptığı konuşmada “TürkiyeCumhuriyeti  vatandaşı olan tüm milletimeşükranlarımı sunuyorum, iyi ki bu milletin bir evladı bir ferdiyim, banaNecmettin Yılmaz gibi bir evlat bahşetti ve şehit babası olduğum için Rabbimeşükür ediyorum? dedi. Şehit öğretmenin ödülünü Hilvan Kaymakamı HalidYıldız tarafından Babası Hamid Yılmaz’a verildi.



Gecede yıl içerisinde yaptıkları çalışmalardandolayı öğretmen ve idarecilere yılın “en iyi idareci ve öğretmen” plaketleriverildi.  Yılın idarecileri kategorisindeFerit Akçalı, Nüsret Eryaman, Fatih Yaşa, Mehmet fahri Düşünekli, Sultan Kömlü , Murat Sevindik,Şenel Aksu Nasanlı ödüle layık görülürken yılın en iyi öğretmenleri kategorisindeNecmettin Yılmaz, Hasan Başdemir, Saliç Aktaş, Musa Bayram, Ezgi Yıldırım ödüle layık görüldü.



Haber: Abdullah Hakan Lale 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER