Bu saldırı asıl teröristin batı olduğunu gösterdi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Yeni Zelanda’da camiye yönelik yapılan saldırı telin edilerek saldırı ile Müslümanlara terörist diyen batının gerçek yüzünü gösterdiği ifade edildi.

Bu saldırı asıl teröristin batı olduğunu gösterdi
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, Yeni Zelanda da camilere yönelik düzenlenen terör saldırısını telin ederek, bu saldırı ile Müslümanlara terörist diyen batının gerçek yüzünü gösterdiği ifade edildi.


 İlçenin Yenişehir Mahallesinde bulunan Abdulkadir Geylani Camisi avlusunda, Cuma namazı sonrasında bir araya gelen kalabalık, Yeni Zelanda’daki saldırıda hayatını kaybeden 49 Müslüman için gıyabi cenaze namazı kıldı.


Basın açıklamasını grup adına Siverek-Der Başkanı Sezai Çetin okudu. Cami saldırısı ile birlikte batının gerçek yüzünü gösterdiğini belirten Çetin, “Bugün yeni Zelanda da acı bir şey gördük. İnsanlar sadece ibadet için gittikleri camide katledildiler. Haçlı teröristler camideki masum insanların üzerine otomatik silahlarla ateş açtılar ve onlarca insanımız şehit oldu. Müslümanlara terörist diyen batı, bu saldırıyla asıl teröristin kendisini olduğunu göstermiştir.” dedi.


Basın açıklamasının ardından grup sessizce dağıldı.
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zaza
Zaza - 5 yıl Önce

Türkiye ABD ye İncirlik üssünü kapatmalı.Kapatmiyorsa inandiricı olmiyor.

Sukijo
Sukijo - 5 yıl Önce

Din tüccarı Fikret Aslan parcası nerede?

zaza
zaza @Sukijo - 5 yıl Önce

ilk saflarda

SIRADAKİ HABER