Cinayet zanlısının yakalanmasını talep ediyorlar

Siverek'te, aralarında husumet olduğu öne sürülen Sinan Ortakaya ile Halil Karahan isimli şahıs arasında silahlı kavga çıktı ve kavgada vurulan Sinan Ortakaya hayatını kaybetti. Katil zanlısının ise hala firari olduğunu söyleyen Ortakaya ailesi, katilin biran önce yakalanmasını istiyor.

Cinayet zanlısının yakalanmasını talep ediyorlar

Siverek Dağbaşı Mahallesinde meydana gelen kavgada aralarında daha önce husumet olan Sinan Ortakaya ile Halil Karahan arasında kavga çıktı. Halil Karahan’ın silahından çıkan kurşun Sinan Ortakaya isabet etti. Ağır yaralanan Sinan Ortakaya hayatını kaybetti. Katil zanlısı olduğu iddia edilen Halil Karahan’ın ise hala yakalanmadığı ve 11 gündür firari olduğu öne sürüldü.

Ortakaya ailesi 11 gündür firari olan katil zanlısı Halil Karahan’ın bir an önce yakalanmasını istiyor.

Katilin yakalanmasını isteyen Ortakaya ailesi, sosyal medya üzerinden şu paylaşımlarda bulundu:

“Sırf ailesi güçlü diye bu katil bulunamıyor. Katilin amcası oğlu muhtar. Hem bizim köyün muhtarı hem de onların. Olayın olduğu saatlerde biz dayımı hastaneye götürmeye çalışırken o hastaneye koşup diğer amcaoğlunu (katilin abisini) köyüne kaçırıyor.

Şimdi ailesi onun nerde olduğunu nereye gidebileceğini biliyordur. Biz katil ve destekçilerinin tutuklanıp hakkettikleri cezaları almalarını istiyoruz.

Bu olayın üstünü kapatılmasını istemiyor. Bize bu acıyı yaşatan bu caninin yakalanmasını istiyoruz.

29 yaşındaki dayımı sebepsiz yere vahşice öldüren, 3 tane kuzenimi yetim bırakan katil Halil Karahan vahşice diyorum çünkü dayımın vücudunda uzun namlulu silahın 12 tane mermisi vardı.”

Öte yandan daha önce Siverek’te aracını solladığı gerekçesi ile Sidar Uygurlar'ı öldüren katil zanlısı Yılmaz Geyik, 103 gün sonra ilçede yakalanmıştı.

AJANS URFA 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER