Depremde enkaz altında kalan Siverekli Baran kurtarılmayı bekliyor

İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan 7 yaşındaki Baran Karael için ailesinin ümitli bekleyişi sürüyor.

Depremde enkaz altında kalan Siverekli Baran kurtarılmayı bekliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamada; İzmir Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar 55 kişi hayatını kaybettiği, 218 yaralının da tedavisinin devam ettiği açıklandı.

Depremde 8 katlı Rıza Bey Apartmanı tamamen yıkıldı.

Deprem günü Anneannesi ile birlikte Rıza Bey Apartmanı ikinci katta bulunan diş polikliniğe giden Baran Karael (7) yaşanan depremde enkaz altında kaldı.

Aslen Siverek Kazo mahallesinden olan babası Sabri Karael ve annesi Özlem Karael ile birlikte Bayraklı Manavkuyu mahallesinde yaşayan ilkokul ikinci sınıf öğrencisi Baran Karael, diş rahatsızlığından dolayı gittiği diş polikliniğinde depreme yakalandı. Rıza Bey Apartmanında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Minik Baran’ın ailesi, yapılan arama kurtarma çalışmalarından gelecek sevindirici haberi bekliyor.

Rıza Bey Apartmanında yapılan çalışmalarda 10 kişinin cenazesi çıkarılırken, 18 kişi de yaralı olarak kurtarıldı. Enkaz altında halen 30 kişinin olduğu tahmin ediliyor.

Arama kurtarma çalışmaları apartmanın 3’üncü katta devam ederken, depremin ilk günü yapılan arama kurtarma çalışmalarında 2’nci katta canlı olduğuna dair bilgiler gelmişti. (İLKHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER