Gözaltına alınan Bucak, serbest bırakıldı

AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi Nusret Kaya'yı darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan, CHP Siverek Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Bucak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan Bucak, serbest bırakıldı
31 Mart Pazar günü yapılan mahalli idareler seçimlerinde, AK Parti Haliliye Belediye Meclis Üyesi ve aynı göreve yeniden aday olan Nusret Kaya darp edildiği iddiasıyla polise şikayette bulundu. Şikayet üzerine Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) SiverekBelediye Başkan Adayı Fatih Bucak'ın da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alınmıştı.

İfadesi alınan Bucak önce serbest bırakılmış daha sonra yeniden gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan Bucak ve diğer 5 kişi emniyetteki ifadelerinden sonra adliyeye sevk edildi. Adliyeye getirilen Bucak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şanlıurfa Adliyesi’nde serbest bırakılmasından sonra Bucak’ı adliye önünde yüzlerce kişi alkışlar ve sloganlarla karşıladı.


Ajansurfa

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 19:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Siwan
Siwan - 5 yıl Önce

Fatih Bucak,YA ME YE.

Kurdo
Kurdo - 5 yıl Önce

Nusret Kaya ,Fatih Bucak Hakaret etmişti.Hapse atilmasi gereken varsa o da Nusrey kayadir.

Vatandaş
Vatandaş @Kurdo - 5 yıl Önce

Hakaret ettiyse aynı dilden cevap vermesi gerekirdi velhasıl kısasa kısas

isim gerekmez
isim gerekmez - 5 yıl Önce

eğer fatih bucak siverekte kalmaya devam ederse sivereğin tek ağası olacaktır bunu bütün siverek biliyor. fatih bucak siverek'de tüm herkese karşı tek başına mücadele veriyor. hem akrabalarına (bucak ve bazı zaza aşiretlerine) hemde m.kasım gülpınar'a karşı. fatih bucak "Bucak Anka Kuşu Gibidir Küllerinden Yeniden Doğacaktır" sözüyle bir efsane olup daha sonrasında ise siverek'de bir kahraman olarak Dimdik AYAKTA durmaktadır. yolunda her türlü can vermeye hazırız ve kendisiyle gurur duyuyoruz. siverek uzun zamandır seni bekliyordu ve lütfen gitme istanbullara başka memleketlere. buranın sana buranın AĞA'ya ihtiyacı vardır. siverek AĞA'sız gerçekten olmuyor, sen millete haddini korkmadan bildiren tek kişisin ve Menfaati olmadan halkına hizmet eden tek kişisin. Diğer Bucaklılar Sana Destek Vermese Bile Emin ol bu siverek halkı seni çok seviyor ve fazlasıyla sahip çıkıyor. gitme kal başımızda sürdür burada ağalığını ve herkese haddini bildir. GURUR DUYUYORUZ SENİNLE FATİH REİS.

Aliser
Aliser - 5 yıl Önce

Fatih Bucagi seviyor ve destekliyoruz.hakaret eden kiskirtannin hicmi sucu yok?

Muro
Muro - 5 yıl Önce

Fatih Bucak aslandir aslan .Cakallarin kim oldugu belli oldu.

Siverek vadisine cevap
Siverek vadisine cevap - 5 yıl Önce

Dini siyasete alet etmeyi birakin artikkk.Yok imanin şartı yok alti ok.

Şeyhmus Alkoyun (Reşan rent a car1903)
Şeyhmus Alkoyun (Reşan rent a car1903) - 5 yıl Önce

Zafer inananlarındır Sayın Fatih Bucak.Sonra ki seçime kim öle kim kala.Kartallar tek yalnız uçar.O yüzden siz ise sürüyle uçansınız.Halkimiz yemiyor artık böyle numaralarınıza.Keske sizde hep yalnız uçsaydiniz sürünüze güveneceğinize.

Siverek vadisi
Siverek vadisi @Şeyhmus Alkoyun (Reşan rent a car1903) - 5 yıl Önce

Sayın bucak siverek halkı eski boyunduruğunuz altında olan halk degildir sizinde buna ayak uydurmanız zorda olsa alışmanız lazîm osmanlı padişahları insanlar kendisini alkışladığında kendisine büyüklenme duygusu gelmesin diye para ile adam tutup gururlanma padişahım senden büyük Allah var ...Sayın bucak ne diyor bu imparatorluğu yıkamayacaksınız...Siz imparatorluğunuz için mi belediye başkanlığına geçiyorsunuz yoksa hemşehrilerinize hizmet için mi ?Siz belediye reisi olmak istiyorsanız ünlü bi siyasetçinin dedigi gibi ben siyaseti un taşıyan hamaldan ögrendim un çuvalını indirirken siyasetle indir çuval patlamasın siyaset böyle yapılır vurmak kırmakla degil.Siz şu imanın altı şartına karşılık altı ok ile muhalefet eden partiden seçime girmeseydiniz oylarınızı yüzde 40 artıracak fikirler verilirdi bunu laf olsun diye degil kendinizi sevdirmeniz lazım.

Siverek vadisinin cevabına cevap
Siverek vadisinin cevabına cevap - 5 yıl Önce

Dini siyasete alet etme derken bile siyaset yapıyorsun fatih bucak sevgisi başka CHP başka elim gitmez o partiye oy basmaya yahudi ermeni alevi partisi chpkk

Zaza
Zaza @Siverek vadisinin cevabına cevap - 5 yıl Önce

Siyaset tabiki yapılır,dini siyasete alet etmeyin diyoruzz.Artın islamı kirletmeyin eskiden deist nedir diye bilnezdi bu toplum şimdi ise gencler deist oluyor!

Bıra
Bıra @Siverek vadisinin cevabına cevap - 5 yıl Önce

Bu kadar yiğitsen git bunu Fatih Bucağın yüzüne söyle yada burda din Tüccarlığı yapma artik insanlar bu iftiraları yemiyor.

Zaza
Zaza @Siverek vadisinin cevabına cevap - 5 yıl Önce

İftira atacağına oy vermezsin olur biter!Hem imandan bahsediyorsun hemde iyi iftira atıyorsun!


SIRADAKİ HABER