Gülpınar, şehit ailelerini ziyaret etti

AB Uyum Komisyonu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar, şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Gülpınar, şehit ailelerini ziyaret etti
Milletvekili Gülpınar, kentte ilk olarak Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde şehit olan Piyade Onbaşı Ali Aydar’ın ailesini ziyaret ederek Allah’tan sabır diledi.


Harran’a 50 kilometre uzaklıktaki Demirli mahallesine giden Gülpınar, burada Ali Aydar’ın ailesine başsağlığı diledi. Gülpınar’ın ziyaretinde, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’da hazır bulundu.


Gülpınar, daha sonra Şanlıurfa merkezde geçtiğimiz gün Suriye’nin Afrin kentinde teröristlerin tanka gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan Teğmen Muhammed Cihangir Çubukçu’nun ailesini ziyaret etti. Ramazan Başak Taziye evine gelen Gülpınar, burada Çubukçu ailesine başsağlığı diledi.


Gülpınar, daha sonra yine Suriye’nin Afrin kentinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatında teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan Şanlıurfalı Üsteğmen İsmail Tokmak’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Gülpınar, Gazi Üsteğmene acil şifalar diledi. Gülpınar’a, AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik’te eşlik etti.

MedyaUrfa
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER