HUDA PAR'dan okul kütüphanesine kitap bağışı

HUDA PAR Siverek ilçe teşkilatı Siverek Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

HUDA PAR'dan okul kütüphanesine kitap bağışı
HUDA PAR Siverek ilçe teşkilatı Siverek Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Şanlıurfa Siverek ilçesinde Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından oluşturulan okul kütüphanesine bir destekte HUDA PAR Siverek ilçe teşkilatından geldi.
HUDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak bir süre önce okul öğretmen ve öğrencileri tarafından kısıtlı imkânlarla oluşturulan kütüphaneye bir koli kitap bağışında bulundu.
Okul kütüphanesini gezen ilçe başkanı Sımak, bağışlamış olduğu kitapları kendi elleri ile raflara dizdi.

İslam'ın ilk emri olan "Oku" emrinin yerine getirilmesi için öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılması gerektiğini belirten Sımak, " Toplum olarak internete ve televizyona saatler ayırırken, kitap okumaya zaman ayırmıyoruz. En azında günde yarım saat kitap okuyarak düşünce dünyamızı zenginleştirebiliriz. Bu anlamda okullarda açılan kütüphaneleri önemsiyoruz. Okulumuzun başlattığı kampanyaya bir nebzede olsa destek verdik. İnşallah okuyan bir toplum olma yolunda bu tür ilim evlerinin çoğalmasını temenni ediyoruz" dedi.


Okul Müdürü M. Ali Baturalp ise desteklerinden dolayı HUDA PAR İlçe Teşkilatına teşekkür ederek, kütüphanelerinde boş kalan rafların dolması için herkesi kitap bağışı kampanyasına davet etti. 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER