İddialar Asılsızdır: Görevimizin Başındayız

Siverek’te bazı kurum müdürlerinin görevden alındığı iddiaları gündemdeki yerini korurken görevi başında olan müdürler, iddiaları yalanladı.

İddialar Asılsızdır: Görevimizin Başındayız

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde son dönemlerde kamu kurum müdürlerinin görevden alındığına yönelik iddialar gündemdeki yerini koruyor.  Bazı sosyal medya hesaplarından ilçedeki birçok kurum müdürünün görevden alındığına yönelik iddialar sıcaklığını korurken muhabirlerimizin ulaştığı müdürler iddiaların asılsız olduğunu dile getirdi.

Konuyla ilgili Tapu Müdürü Yasin Kuyugöz, yaptığı  açıklamada bulunarak görevinin başında olduğunu söyledi.

Tapu Müdürü Yasin Kuyugöz

Bugün yaptığı bir telefon görüşmesinde iddialardan haberdar olduğunu dile getiren Kuyugöz, “Yaklaşık 2 ay önce Siverek ilçesine atandım. Görev değişikliği talebim olmadığı halde görevden alındığım iddiası tamamen asılsızdır. Söz konusu iddiaları genel müdürlüğümüz ile de istişare ettik. Asılsız iddiaların bazı basın yayın organlarında olduğunu görünce hukuk birimimiz ile görüştük. Asılsız iddiaları ortaya atanlar hakkında suç duyurusunda bulunmayı düşünüyoruz.” dedi.

Emniyet Müdürlüğü ile yapılan görüşmede ise herhangi bir görev değişikliğinin olmadığı Emniyet Müdürü Özer Bilgehan’ın görevinin başında olduğu bildirildi.

İlçe Emniyet Müdürü Özer Bilgehan

Cuma Sarı,  Alay Komutanı Recep Çalışkan ve Jandarma Komutanı Mustafa Deniz’inde görevlerini sürdürdüklerine bilgisine ulaştı.

107. Topçu Alay Komutanı Albay Recep Çalışkan

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Deniz

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2020, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER