Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı’ndan Başkan Ayşe Çakmak’a ziyaret

İstanbul Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ı makamında ziyaret etti.

Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı’ndan Başkan Ayşe Çakmak’a ziyaret

Bir toplantıya katılmak üzere bölgeye gelen Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Güncel konuların ele alındığı ziyarette Başkan Çakmak, Başkan Odabaşı’na ilçeye özgü hediyeler verdi.

Siverek’in ilk kadın belediye başkanını ziyaret etmekten mutlu olduğunu belirten Başkan Şerdil Dara Odabaşı, “Siverek benim memleketim. Daha önce planlanan toplantı için bir günlük bir ziyaretimiz oldu. Babamın kabrini ziyaretin ardından başkanımıza geldim. Ayşe hanım Siverek’in ilk belediye başkanı olmasıyla birlikte hepimizin belediye başkanıdır. Bir Siverek olarak benim de belediye başkanımdır. Bizden ne tür bir talebi olur ya da nasıl talimatı olur bir Siverekli olarak kendisinin emrindeyim. Her ne kadar İstanbul’da Kadıköy Belediye Başkanı olsam Siverekliyim.” dedi.

Babasının ve ağabeyinin geçmiş dönemde Siverek’te belediye başkanlığı yaptığını dile getiren Odabaşı, “Bugün ise Siverek’e hizmet etmek Ayşe hanıma nasip oldu. Umuyorum ki çok başarılı bir belediye başkanı olur ve devam eder. Tekrardan hayırlı olsun.” diye konuştu.

Başkan Odabaşı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, “Öncelikle kendisi de bir Siverekli ve aynı zamanda İstanbul’un en büyük ve en nezih ilçelerinden birinde Belediye Başkanlığı yapıyor olması beni Siverekli olarak çok mutlu ediyor. Kendisiyle tecrübe paylaşımının yanı sıra maddi-manevi hangi boyutunda olursa olsun ilçemize bir katma değer katabileceğini düşünüyorum.

Ben kendisine tekrar teşekkür ediyorum. Geçmiş dönemde belediye başkanlığı yapmış aile büyüklerinin memleketin birer evlatları olarak mutlaka çok değerli hizmetlerde bulundular. Geçmiş dönem belediye başkanlığı yapan sayın Lami başkanıma da selamlarımı saygılarımı gönderiyorum. Tekrar nazik ziyareti için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER