Koronavirüs Haritası'nın Sarı olmaması için denetimler arttı

Koronavirüs Haritası'nın Sarı olmaması için denetimler arttı

Yeni normalleşme süreci kapsamında mavi kategoride yer alan Şanlıurfa Siverek ilçesi sarı kategori de yer almamak adına denetimler sıklaştırılarak vatandaşlara uyarılarda bulunuyor. 
 

İlçe Kaymakamlığı bünyesinde oluşturulan ekipler vatandaşların yoğun zaman geçirdiği ATM önlerinde maske dağıtımı yaparak sosyal mesafenin önemini anlatıyor.
Tüm kurumların da katıldığı denetimlerde normalleşme sürecinde vatandaşlara hizmet vermeye başlayan lokanta, restoran, kıraathane, düğün salonları, kafe ve sosyal donatı alanları yanı sıra toplu taşıma araçlarında da denetimler gerçekleştirilerek İçişleri Bakanlığının 16.03.2021 tarih ve 6415 sayılı genelgesi doğrultusunda alınan tedbirlere uyulması konusunda uyarılarda bulunuyor.

-EKİPLER DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR


Ülke genelinde Koronavirüs mücadelesi devam ederken Siverek ilçesinde ekipler Sarı kategoride yer almamak için şehrin dört bir etrafından etkin denetimler yaparak vatandaşları dikkatli olmaya çağırıyor.
Denetimlerde vatandaşlara özellikle maske takılması konusunda uyarılar yaparak sosyal mesafe ve hijyen hakkında bilgiler aktarılıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER