Milli Egemenlik Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Milli Egemenlik Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Milli Egemenlik Voleybol Turnuvası Sona Erdi
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 5.Ulusal Egemenlik Voleybol Turnuvası sona erdi. 

İlçenin Yenişehir mahallesinde bulunan Kapalı Spor salonunda düzenlenen voleybol turnuvasına 36 takım katıldı. Bir aydır oynanan maçların ardından final maçı ile kupa sahibini buldu. 

Final maçında Emingiller ve Mehmetçik takımı karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen final maçının ardından Mehmetçik takımı setleri 3-0 kazanarak 5.düzenlenen Ulusal egemenlik voleybol turnuvasının şampiyonu oldu. 


Final maçına Siverek kanat önderlerinden Ahmet Ersin Bucak, Siverek Ağır Ceza Reisi Sinan Kurar ve vatandaşlar katıldı. Öğretmenler terörle anılan güneydoğunun güzelliklerini yansıtmak için sportif aktiviteler düzenlediklerini belirttiler Türk Eğitim-Sen İlçe Başkanı Mehmet Şengönül yaptığı açıklamada "Milli Eğemenlik turnuvamızın 5.düzenlemekteyiz. Turnuvaya 32 takım katıldı. Şuan finale kalan takımlar oynuyor. Bizim buradaki amacımız doğu daima terörle anılan bir yer. Doğudaki bu terör algısı yıkmak batıdan gelen öğretmen arkadaşlarımızı eğlendirmek buranın aslında burada terörün olmadığı göstermektir. Burada arkadaşlar eğleniyorlar. Burada çok nezih ve rahat bir ortam var" dedi.

Şampiyonluk kupası Ahmet Ersin Bucak tarafından Mehmetçik takımına verildi. Şampiyon takıma bin TL para ödülü de verildi. 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER